ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Η κόρη της Angelina Jolie, Zahara για σπουδές σε ξεχωριστό κολέγιο

Η υπερήφανη μαμά συνεχάρη όλους τους φοιτητές που τα κατάφεραν

Η Zahara Jolie-Pitt πέρασε σε ένα πολύ ξεχωριστό κολέγιο και είναι πλέον έτοιμη να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο ενώ την ίδια στιγμή η Angelina Jolie είναι μια υπερήφανη μαμά. 

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Zahara μαζί με τις νέες τις συμφοιτήτριες γράφοντας από δίπλα στη λεζάντα το εξής:

«Είναι τιμή ένα μέλος της οικογένειάς μου να είναι ένα Spelman κορίτσι”, αναφερόμενη στο κολέγιο Spelman στο οποίο θα φοιτεί η 17χρονη κόρη της τα επόμενα τέσσερα χρόνια». 

Ο λόγος που χάρηκε η Angelina Jolie εκτός από το προφανές ως μητέρα, είναι και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κολέγιο ονόματι «Spelman» είναι ένα ιστορικό ίδρυμα για τις γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους τους νέους φοιτητές που ξεκινάνε κι αυτοί να χαράσσουν την πορεία τους στο ιστορικό αυτό πανεπιστήμιο. 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και δημοσίευσε η Αμερικανίδα ηθοποιός στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στην πλατφόρμα του instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση