ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Γιατί η Madonna ακυρώνει προγραμματισμένες συναυλίες;

Γιατί η τραγουδίστρια το έκανε αυτό;

Συγκεκριμένα η pop τραγουδίστρια, Madonna ακύρωσε τη συναυλία που είχε συμφωνηθεί στην Βοστώνη στη περιοχή Μassachusetts στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την προγραμματισμένη περιοδεία της με όνομα Madame X.

Η αγαπημένη μας Madonna, δυστυχώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όπου χρειάζεται να αναρρώσει πλήρως για να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Μάλιστα οι γιατροί της σύστησαν πως πρέπει να αναβάλει τις πρόσφατες συναυλίες που έχει, για το καλό της υγείας της.


                                                "Από την συναυλία της Rebel Heart Tour, που πραγματοποιήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2015 στο Λοδίνο"

Συνεπώς η Madonna, ακύρωσε 2 συναυλίες τις μια στις 30 Νοεμβρίου στη Βοστώνη και ακόμη μια στις 2 Δεκεμβρίου, στο Boch Center - Wang Theatre.

Δήλωσε προσωπικά στα μέσα πως «Θα ήθελα να με συγχωρέσετε για αυτό το αναπάντεχο γεγονός. Μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά να βρίσκομαι κάθε βράδυ στην σκηνή, οπότε το γεγονός πως αναγκάζομαι να προχωρήσω στην ακύρωση των συναυλιών μου, αποτελεί ένα είδος τιμωρίας για εμένα. Δυστυχώς είναι τέτοιος ο πόνος που υποχρεωτικά θα πρέπει να ακολουθήσω την αγωγή των γιατρών, ούτως ώστε να επιστρέψω πιο δυνατή, έτοιμη να συνεχίσω το ταξίδι της Madame X, μαζί σας».

Από τη άλλη, η Madonna δεν άφησε τους fans της παραπονεμένους, σε συνεργασία με την παραγωγή και την ομάδα της, επέστρεψαν τα χρήματα σε όλα τα άτομα που είχαν αγοράσει εισιτήρια διαδικτυακά, ενώ τα υπόλοιπα θα επιστραφούν από τα ανάλογα σημεία που έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X