ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

Αυτό και αν δεν το περιμέναμε! Η Victoria Beckham δεχόταν bullying την εποχή των Spice Girls

Δέσποινα Άσπρου

Η Victoria Beckham αποτελεί -για τις περισσότερες από εμάς- ένα ζωντανό είδωλο. Αν πάμε μάλιστα λίγο πίσω τον χρόνο, θα θυμηθούμε τα τραγούδια της και θα αναπολήσουμε τις στιγμές που μαζί με τις φίλες μας αντιγράφαμε τα χορευτικά των Spice Girls. Και τότε... όλες ονειρευόμασταν όταν μεγαλώσουμε να μοιάσουμε σε αυτό το super sexy κορίτσι. Σωστά; Μάλλον ναι. Αυτό όμως που δεν φανταζόμασταν εκείνη την περίοδο, είναι ότι η γυναίκα αυτή, δεχόταν bullying.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια πρόσφατα. Όπως η σταρ είπε, την εποχή που ήταν μέλος του διάσημου συγκροτήματος,στις live εμφανίσεις η ίδια κυρίως πόζαρε και χόρευε, μιας και η εμφάνισή της ήταν καλύτερη από τη φωνή της. Μάλιστα αρκετές φορές, της... έκλειναν και το μικρόφωνο...".

Μαθαίνοντας το πιο πάνω σκηνικό, μας έγινε για ακόμη μια φορά κατανοητό πως δυστυχώς το bullying δεν έχει όρια. Μπορεί η γνωστή posh να είναι μια από τις πιο αγαπητές γυναίκες παγκοσμίως, ωστόσο η ζωή της δεν ήταν πάντα ευχάριστη. Αυτό όμως που καταλάβαμε, είναι ότι όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα, μπορούμε να τα ξεπεράσουμε - δεν είναι τυχαίο που σήμερα η ίδια εξακολουθεί να υπάρχει στο προσκήνιο και να θεωρείται ένα από τα top ονόματα της showbiz. 

Δείτε το video clip του τραγουδιού "Wannabe" των Spice Girls:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X