ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μετά το ''Bird Box'' η Sandra Bullock επιστρέφει στο Netflix

Η νέα ταινία της ηθοποιού με την πλατφόρμα streaming

Το 2018 όταν κυκλοφόρησε το ''Bird Box'' ήταν η ταινία που καλώς ή κακώς μιλούσαν όλοι. Η ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας λάμβανε χώρα σε ένα μέλλον όπου μια αθέατη (σε εμάς) απειλή οδηγεί τον κόσμο στην αυτοκτονία. Η Sandra Bullock υποδυόταν μια μητέρα που προσπαθεί να σώσει τα δύο της παιδιά, χωρίς να βλέπουν. 

Τώρα, η βραβευμένη με Oscar επιστρέφει στο Netflix με το ''The Unforgivable''. Εδώ υποδύεται μια γυναίκα που αποφυλακίζεται μετά την ολοκλήρωση της ποινής της για ένα βίαιο έγκλημα, και προσπαθεί να επανενταχθεί σε μια κοινωνία που αρνείται να συγχωρέσει το παρελθόν της.  

Η ταινία ανακοινώθηκε πρώτα το 2010 και ο παραγωγός, Graham King, ήθελε την Angelina Jolie για πρωταγωνίστρια τόσο πολύ που προσέλαβε σεναριογράφο για να γράψει ένα σενάριο κομμένο και ραμμένο πάνω της. Δεν συμφώνησε ποτέ επίσημα και η ταινία πέρασε από διάφορους σεναριογράφους πριν μπει στο συρτάρι. Το 2019 ξεκίνησε ξανά την παραγωγή. Βασίζεται στη βρετανική μίνι σειρά ''Unforgiven'' και αυτός ήταν και ο τίτλος της πριν αλλάξει σε ''The Unforgivable''. 

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση