Ένα νέο delicatessen που έχει σαν μότο το «ευ ζην», έφτασε στην πρωτεύουσα και μας προετοιμάζει για ένα γευστικό ταξίδι στην Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Χειροποίητα τυριά όπως το αγγλικό Rachel, που παρασκευάζει ο Pete Humphries, το πολύ διάσημο τυρί Bethmale Chèvre, ιταλικά αλλαντικά όπως το Lardo di Colonnata, για δύο χρόνια παλαιωμένο λαρδί με τσίλι, δάφνη, σκόρδο, πιπέρι και αλάτι της θάλασσας, τρούφες της εταιρείας Tartuflanghe και χειροποίητα ζυμαρικά (κατεψυγμένα) με διάφορες γεμίσεις είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ανακαλύψετε στην Καντίνα.
Βρίσκεται Σοφούλη 48, Λευκωσία, τηλ. 22680040