ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

On a different dimension

Πολλοί από τους παραβρισκόμενους, σχολίασαν το όλο σκηνικό, σαν να βρίσκονταν στο φεγγάρι

Ριάνα Στυλιανού

Τη φθινοπωρινή συλλογή με τίτλο «Le papier», παρουσίασε ο Παριζιάνος σχεδιαστής, Jacquemus, ο οποίος μετά από την επίδειξη μόδας στη Χαβάη, κατάφερε και μας εξέπληξε ξανά, ακόμα περισσότερο από την τελευταία φορά, φυσικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φέτος ο Jacquemus επέλεξε μια εξίσου alternative τοποθεσία για να παρουσιάσει την Fall-Winter κολεξιόν του, και αυτό ήταν ένα βουνό από αλάτι στη Νότια Γαλλία.

Πολλοί από τους παραβρισκόμενους, σχολίασαν το όλο σκηνικό, σαν να βρίσκονταν στο φεγγάρι, εφόσον το show ξεκίνησε στην απόκοσμη αυτή τοποθεσία το σούρουπο, με τα λεύκα βουνά και τον λιλά ουρανό να δημιουργούν ακριβώς αυτή την αίσθηση.

Στην εν λόγω συλλογή, είδαμε αέρινα φορέματα με τις statement μινιμάλ λεπτομέρειες που έχουν οι δημιουργίες του Jacquemus να κυριαρχούν. Αέρινα πουκάμισα και αρκετό τούλι να διακοσμεί τα looks, ενώ η χρωματική παλέτα ήταν αρκετά περιορισμένη, με το λευκό κυρίως αλλά και το μαύρο να πρωταγωνιστούν. Φυσικά από τη συλλογή δεν έλειπαν οι διαχρονικοί neutral τόνοι που τόσο χαρακτηρίζουν την επωνυμία. Λεπτές τιράντες και έντονες υφές έρχονταν σε αντίθεση μεταξύ του αλλά δημιουργούσαν και την απόλυτη αρμονία.

«Άρχισα να δουλεύω στη συλλογή με την εμμονή να ξαναρχίσω από το τίποτα, σαν μια λευκή σελίδα», δήλωσε ο σχεδιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
RUNWAY  |  FASHION  |  Jacquemus

RUNWAY: Τελευταία Ενημέρωση