ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

“Les Sculptures”: Aκόμα μια συλλογή εμπνευσμένη από την τέχνη

O Jacquemus επέλεξε την ιδανικότερη τοποθεσία για την πρώτη συλλογή του χρόνου.

Ριάνα Στυλιανού

Φανερά εμπνευσμένη από την τέχνη, πιο συγκεκραμένα από γλυπτά, η νέα κολεξιόν "Les Sculptures" της Jacquemus για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, έκανε το ντεμπούτο της στο Ίδρυμα Maeght στο Saint-Paul-de-Vence.

Έξι key-items από τη συλλογή παρουσιάστηκαν στο Instagram τoυ brand, ενώ αξεσουάρ όπως το χρυσό βραχιόλι "Nodi" και η τσάντα "The Vanito" εκτέθηκαν σαν κομμάτια αρχείου σε μουσείου.

Η επωνυμία είχε την Kristin Davis, γνωστή από τη σειρά "Sex and The City", να φορά ένα ζευγάρι λευκά γάντια για να επιθεωρήσει το "le pull sur les épaules". Tα μοντέλα περπάτησαν περιτριγυρισμένα από γλυπτικά έργα των Richier, Miró, Giacometti, Takis, Bury, και πολλούς άλλους καλλιτέχνες του 20ού και αρχές του 21ου αιώνα.

Όσον αφορά το ίδρυμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας με διάφορους εκλεκτούς καλεσμένους να δίνουν το παρών τους για να την παρακολουθήσουν, ιδρύθηκε το 1964 από τους Aimé και Marguerite Maeght. Αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα και μάλιστα το πρώτο ιδιωτικό καλλιτεχνικό ίδρυμα στη Γαλλία.

Neutral χρώματα τερακότας και πέτρας, λευκές πινελιές και μεγάλες αυλές ήταν αναμφίβολα η ιδανικότερη τοποθεσία για την πρώτη επίδειξη της χρονιάς για τον Jacquemus.

RUNWAY: Τελευταία Ενημέρωση

Alexander McQueen Fall 2024

Alexander McQueen Fall 2024

Μία σκοτεινή, θεατρική και ρομαντική συλλογή
Ριάνα Στυλιανού
 |  RUNWAY