ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Viktor&Rolf: Η μεταμόρφωση των μαγιό σε couture δημιουργίες

Ο οίκος κατάφερε να κάνει μοναδικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Μαρία Καραμάνου

Μετά την εντυπωσιακή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, όπου τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας αποδομημένα φορέματα και κάποια από αυτά ήταν ανάποδα, οι σχεδιαστές Viktor Horsting και Rolf Snoeren, το δίδυμο πίσω από τον οίκο Viktor&Rolf, αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τα μεγάλα μεγέθη και το εκκεντρικό ύφος και να επικεντρωθούν σε ένα από τα πιο μικρά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, δηλαδή τα μαγιό.

Photo By @sofarsotrendy On Instagram

Ο οίκος Viktor&Rolf, που εορτάζει τα 30 χρόνια της παρουσίας του στον χώρο της παγκόσμιας μόδας, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να μεταμορφώσει το μαγιό σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι υψηλής ραπτικής. Το επετειακό show του Viktor Horsting και του Rolf Snoeren, με την ονομασία "Embodiment", δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την πορεία του οίκου και να αναδείξει τα 30 χρόνια απόκτησης του consept λάμψης, της θεαματικής ομορφιάς και της προκλητικής υψηλής ραπτικής, με έναν μη προβλεπόμενο και εκπληκτικό τρόπο, όπως ανέφερε το δίδυμο σχεδιαστών.

Photo By @sofarsotrendy On Instagram

Ο οίκος Viktor&Rolf παρουσίασε ολόσωμα και μπικίνι με έναν απολαυστικά περίτεχνο και εκκεντρικό τρόπο στο catwalk, προσδίδοντας στα μαγιό μια couture διάσταση που έλειπε και δεν είχαμε αντιληφθεί ότι χρειαζόμασταν.

Photo By @sofarsotrendy On Instagram

Η νέα κολεξιόν του οίκου Viktor&Rolf διέθετε το αναγνωρίσιμο σήμα-κατατεθέν του, τον φιόγκο, ο οποίος εμφανίστηκε σε κάθε πιθανό μέγεθος, διακοσμώντας τόσο τα μικρά μπικίνι όσο και τα ολόσωμα μαγιό. Επίσης, τα χαρακτηριστικά σλόγκαν που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του οίκου ήταν παρόντα.

Photo By @sofarsotrendy On Instagram

Θυμόμαστε τα "Sorry I'm late I didn't want to come" και "No Photos Please" από προηγούμενες συλλογές που έχουν καθιερωθεί ως iconic. Στην τρέχουσα συλλογή, τα πιο χαρακτηριστικά σλόγκαν ήταν τα "I wish you well" που αναφέρεται στη φράση που εκφώνησε η Gwyneth Paltrow ως απάντηση στον αντίδικό της κατά τη διάρκεια μιας δίκης που κατέληξε υπέρ της, καθώς και το "No" που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του show με την παρουσία της Shakira, και όλοι επιχείρησαν να το ερμηνεύσουν ως έμμεσο μήνυμα προς τον πρώην σύζυγό της, Gerard Pique.

Photo By @sofarsotrendy On Instagram

Οι σχεδιαστές υιοθέτησαν μια έντονη σουρεαλιστική προσέγγιση, με ένα αμφιλεγόμενο στοιχείο να ξεχωρίζει: τις ακέφαλες κούκλες χωρίς χέρια και πόδια, που ντυμένες με κοστούμια φαινόταν να κουβαλούνται από τα μοντέλα στην πασαρέλα. Ο συμβολισμός πίσω από αυτήν την επιλογή παρέμεινε ασαφής, αφήνοντας τους θεατές να διαμορφώσουν τις δικές τους ερμηνείες.

Photo By @sofarsotrendy On Instagram

Αν και πολλοί αναγνώρισαν την εντυπωσιακή και χαρακτηριστική φιλοσοφία του οίκου Viktor&Rolf, υπήρξαν και άλλοι που την αποκάλεσαν "καρτουνίστικη και γελοία". Οι ίδιοι οι σχεδιαστές θα θεωρούσαν ότι πέτυχαν τον στόχο τους.

Photo By @tourist.souvenirs On Instagram

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση