ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Τώρα μπορείς να φορέσεις τις... πιτζάμες σου παντού!

Kείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Πιστεύω πως για όλους μας, το ιδανικό outfit είτε για να βγούμε για ένα ποτό, να διασκεδάσουμε με ατελείωτη μουσική είτε ακόμα και στο γραφείο θα ήταν οι πιτζάμες μας. Αλλά λόγω του ότι η μόδα ''πειραματίζετε'' και εξελίσσετε μπορούμε πλέον να μιλάμε για pyjama look, όχι αυτές που φοράμε σπίτι μας με τα αρκουδάκια και τα διάφορα cartoons, αλλά τα chic κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά από οίκους και high street καταστήματα.

Διάφοροι fashionistas όπως φαίνεται πως εδώ και καιρό το έχουν κάνει κομμάτι της καθημερινότητας τους, επιλέγοντας κομμάτια συνήθως από silk υφάσματα. Όπως βλέπουμε, είναι τόσο stylish αλλά και κολακευτικές μερικές επιλογές προκαλώντας που δεν μπορούμε παρά να τα θαυμάσουμε. Οι αμέτρητες επιλογές που μας προτείνουν είναι σε plain σχέδια, ή ακόμη με stripes για κάτι λίγο διαφορετικό. Επίσης, υπάρχουν και τα floral και fruity prints (δύο τάσεις σε ένα) για να είσαι και εσύ πιο fashionable.

Τέλος, υπάρχουν και τα πιο τολμηρά σύνολα όπως τα lingerie dress, που μπορείτε να συνδυάσετε με sneakers, loafers ή ακόμα και με τακούνια κάνοντας την εμφάνιση πιο βραδινή.

Επιλέξτε λοιπόν pyjama look για τις εξόδους σας, για να είστε άνετες, χαλαρές και, κυρίως, in fashion 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
pyjamas  |  πιτζάμες  |  fashion  |  trends  |  τάσεις  |  trends  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση