ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Το χρώμα που κυριάρχησε το καλοκαίρι ήταν αυτό

Αξίζει να επενδύσετε σε αυτό ακόμα και τώρα

Ριάνα Στυλιανού

Λίγες μέρες μείνανε για το τέλος του καλοκαιριού, με εμάς ωστόσο να μην αποχαιρετάμε ακόμα το summery lifestyle, καθώς ο καιρός στο νησί μας μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε τις επισκέψεις στην παραλία μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη.

Με την αγαπημένη μας σεζόν λοιπόν να φτάνει στο τέλος της, δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα άρθρο στο χρώμα που κυρίευσε τους τελευταίους μήνες στις εμφανίσεις των πιο κομψών fashionistas, και να μην του δώσουμε τα εύσημα που του αρμόζει, καθώς έχει αναβαθμίσει πολλά σύνολα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ο λόγος για το neon λαχανί χρώμα. Αυτή η απόχρωση έχει την ιδιότητα να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο μελαμψή και καλοκαιρινή, ενώ δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη. Το συγκεκριμένο tone ταιριάζει υπέροχα με το φούξια, το πορτοκαλί και το λιλά, ωστόσο μπορεί κάλλιστα να ενταχθεί και σε σύνολα όπου οι neutral αποχρώσεις κυριαρχούν.

Η επένδυση σε κάποιο neon λαχανί ρούχο ή αξεσουάρ ακόμα και αυτή την περίοδο, δεν θα σας απογοητεύει καθόλου, εφόσον η αναβάθμιση των εμφανίσεων σας κατά τη μεταβατική περίοδο είναι εγγυημένη.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
fashion  |  trend  |  colour  |  style

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση