ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το στυλιστικό detail του κ.Γιωρκάτζη που λατρέψαμε

Sock… η εμφάνιση του πρώην Δημάρχου Λευκωσίας.

Ριάνα Στυλιανού

Ο πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας και νυν Περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, έδωσε το παρών του το πρωί της 11ης Ιουνίου, στην τελετή ανακήρυξης των εκλεγέντων Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», και στη συνέχεια στην ανακήρυξη από τους Εφόρους Εκλογής για τα αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ο Κύπριος επιχειρηματίας και πολιτικός κάθισε δίπλα από τον νέο Δήμαρχο Λευκωσίας, Χαράλαμπο Προύντζο, ο οποίος ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει GPROUNTZOS #ΗΛευκωσίαενώνει νώνει

Ο κ. Γιωρκάτζης για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα navy blue κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο. Την ίδια ενδυματολογική επιλογή έκανε και ο κ. Προύντζος, ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στα σύνολα των δύο αντρών βρισκόταν στις λεπτομέρειες.

Η εμφάνιση του πρώην Δημάρχου της Λευκωσίας είχε ένα παιχνιδιάρικο twist που μάς άρεσε ιδιαίτερα, και αυτό δεν ήταν άλλο από την επιλογή που έκανε στις κάλτσες του. Ο κ. Γιωρκάτζης αναβάθμισε το όλο look φορώντας ένα ζευγάρι πολύχρωμες κάλτσες με ρίγες.

Επι την ευκαιρία, με αφορμή την ήμερα του Πατέρα που γιορτάζουμε αυτή την Κυριακή στις 16 Ιουνίου, σκεφτήκαμε πως θα ήταν μια καλή ιδέα να κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και να σας παρουσιάσουμε μερικά σούπερ φαν ζευγάρια κάλτσες, για να κάνετε δώρο στον πατέρα η τον σύζυγό σας μαζί με τα παιδία σας. πιστεύουμε πως ο οποιοσδήποτε άντρας θα εκτιμούσε ένα νέο ζευγάρι κάλτσες, οπόταν ορίστε η ευκαιρία.

Copy The look:

Socks. Size 42/44 Textile Flying Tiger Copenhagen

Kάλτσες από Tiger

Pokemon κάλτσες από Η&M

Κάλτσες “Αστροναύτης” από Η&Μ

Polo ralph lauren Polo bear sock tie dye Blue - GRADUATE STORE

Polo Ralph Lauren socks with bear logo in blue tie dye από Asos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση