ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και οι σημαντικές απουσίες

Μια αλλιώτικη χρονιά για τον κόσμο της μόδας

Ριάνα Στυλιανού

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τα shows των οίκων που θα παραβρεθούν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μέσω της Fédération de la Haute Couture et de la Mode, και από όσα είδαμε... στο φετινό Paris Fashion Week θα απουσιάζουν πολλά σημαντικά ονόματα του χώρου.

Αρχικά να σημειωθεί πως η Εβδομάδα Μόδας θα διεξαχθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου και σε αυτή θα συμμετέχουν 88 οίκοι, μερικοί από αυτούς θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους με φυσικές πασαρέλες ενώ κάποιοι άλλοι σε ψηφιακή μορφή.

Μερικοί οίκοι που δεν θα δούμε φέτος στο Paris Fashion Week είναι το Celine, Alexander McQueen, Comme des Garçons και Off-White. Όπως, επίσης ο Saint Laurent και Valentino, ο οποίος ιταλικός οίκος επέλεξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για την παρουσίαση της SS21 collection του.

Δυστυχώς, η λίστα, με τις απουσίες δεν σταματά εδώ. Από το πρόγραμμα θα λείπουν οι οίκοι: Sacai, Lacoste, Lemaire, Junya Watanabe, Noir Kei Ninomiya, Rochas, Atlein, Guy Laroche και Kwaidan Editions.

Όπως καταλάβατε, μιλάμε για μια αλλιώτικη Εβδομάδα Μόδας με πολλές σημαντικές απουσίες, αλλά πέραν αυτού, φέτος θα εχουμε την ευκαιρία να δούμε 10 νέες συμμετοχές που είναι των οίκων: Ami, Cecilie Bahnsen, Enfants Riches Deprimés, Ester Manas, Gabriela Hearst, Mossi, Situationist, S.R Studio LA.CA, Vejas και Wales Bonner.

Επίσης, επιστρέφουν στο πρόγραμμα το Acne Studios, Maison Mai, Calvin Luo, Mashama, Agnès B, Shiatzy Chen and Jarel Zhang.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση