ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

To απόλυτο fashion tip που θα σας χαρίσει την αυτοπεποίθηση που ψάχνατε

Δεν έχει να κάνει με καμία τάση

Ριάνα Στυλιανού

Έχουμε διαβάσει εκατοντάδες άρθρα με πληροφορίες στις πιο επίκαιρες τάσεις, πως να τις υιοθετήσουμε, πώς να αντιγράψουμε το σύνολο εκείνης της celebrity, πώς να αναβαθμίσουμε την γκαρνταρόμπα μας για να είμαστε “In”, και γενικότερα πώς να δείχνουμε on trend, έτσι ώστε να είμαστε ενημερωμένες, δείχνοντας κομψές αλλά και ταυτόχρονα effortless, με αρκετό effort ωστόσο να ενσωματώνεται στην εμφάνισή μας.

Δεν θα πούμε... οκ ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε και δώστε έμφαση στο fashion tip που θα αναφέρουμε σε λίγο, αλλά θα σας παροτρύναμε να δώσετε λίγο περισσότερη σημασία στο τί ταιριάζει πραγματικά σε εσάς, και όχι στη ηθοποιό που περπατούσε στους δρόμους του LA με τους paparazzi να την απαθανατίζουν.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Το σημαντικότερο fashion tip που πρέπει να έχετε πάντα υπόψιν, είναι η εξής: H καλή εφαρμογή. Να φοράτε ρούχα που να κολακεύουν τον σωματότυπό σας και που συνεπώς θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση. Μην ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας. Να είστε πιο επιλεκτικές και να υιοθετείτε αυτές που εκφράζουν εσάς καλύτερα.

Άλλωστε η διαφορετικότητα είναι που κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση