ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Tip of the day από την Μάρα Πετρίδη

Πώς να αναβαθμίσετε εύκολα και γρήγορά το πιο απλό σας look

Ριάνα Στυλιανού

Η Μάρα Πετρίδη είναι από τα κορίτσια της μόδας του νησιού μας, που δεν παύει ποτέ να μας εμπνέει όσο έχει να κάνει με τη μόδα αλλά και την ομορφιά. Μέσα από μερικά series που είδαμε στο προφίλ της στο Instagram που έκανε σε συνεργασία με την Αναστασία Μούσκου και διάφορα άλλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό scene της Κύπρου, όπως boutiques, make up artist και φωτογράφους, είχαμε την ευχέρεια να δούμε, αλλά και να μάθουμε ορισμένα πολύ χρήσιμα styling tips.

Ένα από τα πολλά tricks που είδαμε από τα σύνολα της Μάρας, είναι πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το σούπερ casual dress code μας, τώρα που το σπίτι είναι το μέρος που περνάμε τον περισσότερό μας χρόνο, αλλά και τα πάρκα όπου επισκεπτόμαστε για μια χαλαρή βόλτα ή σωματική άσκηση.

Μέσα από μια ανάρτηση με πολλαπλές φωτογραφίες, βλέπουμε αυτό το fashion girl να φοράει μια μαύρη φόρμα με λευκά διάσπαρτα prints, την οποία συνδύασε με ένα loose μακρυμάνικο sweatshirt σε επίσης μαυρόασπρο tone. Ο τρόπος ωστόσο που φόρεσε το sweatshirt της μας άρεσε ιδιαίτερα, εφόσον η Μάρα φαίνεται να το μετέτρεψε σε cropped top, σταθεροποιώντας το μέσα στο bra της ή κάνοντας έναν loose κόμπο.

Δείχνοντας ελάχιστο skin σε ένα σύνολο που συμπεριλαμβάνει φαρδιά και chunky pieces είναι σούπερ trendy, αναδεικνύοντας επίσης μια πιο θηλυκή πλευρά. Η Μάρα ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο παλτό και μια κομψή τσάντα, η οποία αναβάθμισε πλήρως την εμφάνισή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση