ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Τι λένε τα γυμναστικά ρούχα για την προσωπικότητά σας

Η επιλογές που κάνετε στην ενδυμασία σας εν ώρα γυμναστικής, ίσως να μην είναι καθόλου τυχαίες τελικά.

Ριάνα Στυλιανού

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας συσχετίζονται με πολλές από τις επιλογές του τρόπου ζωής μας, και οι επιλογές που κάνουμε όσον αφορά την ενδυμασία μας γενικότερα αλλά και εν ώρα γυμναστικής, δεν διαφέρει καθόλου.

Δείτε λοιπόν, τι φανερώνει η επιλογή των activewear σας για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας. 

@luna_activefitness

Εάν φοράτε κυρίως μαύρα γυμναστικά ρούχα- Μάλλον είστε ένα άτομο με στόχους και πολύ αυτοσυγκέντρωση
Εάν τείνετε να φοράτε κυρίως μαύρα γυμναστικά ρούχα, τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε και μια πολύ συγκεκριμένη γκάμα ρούχων για το γραφείο.
Στόχος σας είναι να γυμναστείτε και να συγκεντρωθείτε σε αυτό, αφού δεν σας πολύ ενδιαφέρει τι θα φορέσετε, αρκεί να ολοκληρώσετε τον στόχο σας. Πολύ πιθανό να είστε ο απόλυτος multitasking τύπος, έχετε διαφορετικούς ρόλους στη δουλεία και στο σπίτι και προτιμάτε να βελτιώνετε τον εαυτό σας όπου μπορείτε, μαθαίνοντας νέα πράγματα.
Επιπλέον, με το να φοράτε μαύρα ρούχα, ίσως και να αισθάνεστε ότι φοράτε μια “πανοπλία”. Είναι ένας τρόπος για να προστατευτείτε και να προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ένα δυναμικό workout session.

Εάν φοράτε έντονα χρώματα και συνδυάζεται διάφορα prints- Μάλλον έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση
Κάποιος που συνδυάζει πολλά έντονα χρώματα μαζί και διάφορα prints, δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αυτοπεποίθηση του συγκεκριμένου ατόμου βρίσκετε στα ύψη.
Σας αρέσει να τραβάτε (λίγο ή πολύ) τα βλέμματα και νιώθετε πολύ χαρούμενες όταν γυμνάζεστε με τα σούπερ fun γυμναστικά σας ρούχα. Εξάλλου είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, πως τα έντονα και φωτεινά χρώματα μπορούν να μας αλλάξουν τη διάθεσή μας προς το καλύτερο.

Εάν υιοθετείτε συνεχώς καινούργιες τάσεις- Μάλλον θα είστε αρκετά open-minded
Η τακτική εναλλαγή σε νέα κομμάτια δείχνει ότι χρειάζεστε καινοτομία στη ζωή σας... κάτι fresh. Το να υιοθετείτε συνεχώς κάθε κορυφαία τάση που υπάρχει στην αγορά, ίσως και να σημαίνει πως δεν έχετε καθιερώσει το προσωπικό σας στυλ ακόμη, και το πιο πιθανό είναι ότι δεν τηρείτε ένα συγκεκριμένο workout plan για πολύ καιρό.

Εάν επιλέγετε ένα παλιό μπλουζάκι ή παλιές, ξεβαμμένες φόρμες- Μάλλον θα είστε αρκετά χαλαρές
Είστε χαλαρές και δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Ωστόσο, το να γυμνάζεστε με παλιές μπλούζες και φόρμες ίσως και να σημαίνει πως ο στόχος σας δεν είναι να χάσετε όσες περισσότερες θερμίδες μπορείτε ή να κατακτήσετε ένα νέο προσωπικό ρεκόρ.
Πολύ πιθανό να γυμνάζεστε επειδή το απολαμβάνετε και σας χαροποιεί, όχι απαραίτητα επειδή πρέπει να χάσετε βάρος ή έχετε κάποιο στόχο γενικότερα.

Εάν φοράτε ασορτί σετ - Πολύ πιθανό να είστε ανταγωνιστικές, οργανωμένες και να έχετε εμμονή με τις λεπτομέρειες
Όταν έχετε την ανάγκη να ντυθείτε stylish στο γυμναστήριο, τότε το πιο πιθανό είναι να είστε αρκετά συνειδητοποιημένες αλλά και νευρωτικές. Αυτό δεν είναι κατά κανόνα κακό πράγμα, εφόσον ένα νευρωτικό άτομο θα επιλύσει τις αρνητικές διαθέσεις και το άγχος.
Επίσης, το πιο πιθανό είναι να σας ενδιαφέρει αρκετά η άποψη των άλλων, τι σκέφτονται για εσάς κτλ.
Το να επενδύετε συχνά πάνω σε γυμναστικά ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα για τον εαυτό σας, δεν είναι καθόλου κακό αλλά και η οικονομική αυτοφροντίδα... καλό θα σας κάνει.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση