ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink πλεκτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots
 

Ταξιδεύεις; Καν' το όπως η Irina Shayk

Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Αν η καθημερινότητά σας περιλαμβάνει πήγαινε - έλα στα αεροδρόμια και η μία πτήση υποδέχεται την άλλη, ή αν απλά αγαπάτε τα ταξίδια, τότε λογικά γνωρίζετε πώς είναι ένα σωστό travel outfit. Αν όμως είστε ο τύπος που βαριέται να ντυθείτε με κάτι ιδιαίτερο επειδή θα πρέπει να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, και αποζητάτε μια πιο άνετη εμφάνιση, τότε η Irina Shayk έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση.

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, κατέβηκε στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και, σαν να μην το ήξερε, ''υποδέχτηκε'' με το μοναδικό της style φυσικά τους παπαράτσι που την περίμεναν. Μπορεί να φορούσε ένα απλό συνολάκι, με sweatpants από κάτω και footer από πάνω, όμως το στυλ και το ταπεραμέντο στο περπάτημα της έκαναν τη διαφορά. Ταξιδέψε με τις λευκές τις φόρμες, με διάφορα σκίτσα από κινούμενα σχέδια στο πλάι, αποδεικνύοντας πως όλοι κρύβουμε ένα παιδί μας. Από παπούτσια, επέλεξε μαύρα αθλητικά Nike και για να βάλει τα προσωπικά της αντικείμενα κρατούσε μία από τις πολλές Versace τσάντες που φανταζόμαστε πως έχει.


Απλή, χαλαρή και πάντα chic, η Irina Shayk στο αεροδρόμιο. 

Για να καλυφτεί από τα διάφορα φλας των φωτογράφων, επέλεξε να φορέσει τα μεγάλα Celine γυαλιά ηλίου της και μέσα από το πλήθος και με γρήγορες κινήσεις έκανε μια θεαματική έξοδο.

Μπορείς να επιλέξεις και εσύ να ταξιδέψεις με τον ίδιο τρόπο χωρίς να αγχώνεσαι για το τι θα φορέσεις, αφού η Irina το έκανε τόσο απλά τότε μπορείς και εσύ κάλλιστα να το κάνεις ευκολότερα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
irina shayk  |  travel outfit  |  ταξίδι  |  fashion  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση