ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Τα διχτυωτά heels Bottega Veneta είναι η νέα εμμονή και δεν ξέρουμε αν μας αρέσουν

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί οι πασαρέλες να είναι αυτές που μας δείχνουν τις νέες τάσεις, ωστόσο τα κορίτσια του Instagram είναι αυτά που καταφέρνουν να τις κάνουν ανάρπαστες. Όπως λοιπόν συμβαίνει και με τα ρούχα, έτσι και με τα παπούτσια. Τελευταία "άφιξη" στον χώρο των social media αποτελούν τα νέα, cool και ιδιαίτερα, mesh heels του οίκου Bottega Veneta, τα οποία έγιναν οι νέα εμμονή των instagirls.

Τα εν λόγω heels είναι διχτυωτά και μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν "διχάσει" τον fashion κόσμο, αφού άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι απόλυτα chic και άλλοι super kits, ωστόσο έχουν ήδη εξαντληθεί από το Net-a-Porter.

Αναλυτικότερα, τα συγκεκριμένα παπούτσια αποτελούν δημιουργία του Daniel Lee και είναι φτιαγμένα από δερμάτινο πλέγμα, έχουν τετραγωνισμένη μύτη και είναι διακοσμημένα με μια αποσπώμενη χρυσή αλυσίδα τύπου anklet.

H Pernille Teisbaek ήταν η πρώτη influencer που τις φόρεσε στο Παρίσι και από τότε, τα βλέπουμε συνεχώς στο feed μας. Κοιτάζουμε και ξανακοιτάζουμε και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν μας αρέσουν ή όχι. Είναι μάλλον θέμα χρόνου - αφού το ίδιο συναίβει και με τα dad shoes, τα οποία λόγω της ιδιαιτερότητάς τους στην αρχή μας "παραξένεψαν" αλλά στην συνέχεια σπεύσαμε όλες να αγοράσουμε το δικά μας dad shoes!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση