ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Τα 2 αξεσουάρ που θα μετατρέψουν όλες σας τις εμφανίσεις σε smart και elegant

Αξίζει να επενδύσετε σε αυτά

Ριάνα Στυλιανού

Η σημασία των αξεσουάρ και γενικά των μικρών λεπτομερειών σε ένα σύνολο, είναι πολύ μεγάλη, καθώς αυτά τα στοιχεία μπορούν να αναβαθμίσουν ένα σύνολο αλλά και να το καταστρέψουν εντελώς εάν δεν γίνει μια σωστή επιλογή όσον αφορά τον συνδυασμό τους. 

Για παράδειγμα σκεφτείτε το πιο απλό σύνολο, ένα jean μαζί με ένα λευκό tee. Αυτό που θα αναβαθμίσει το εν λόγω look είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, statement κοσμήματα και μια chic τσάντα.   

Όσον αφορά τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, τα αξεσουάρ που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα που στον εργασιακό της χώρο απαιτείται το smart elegant dress code, τότε δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα της τα 2 πιο κάτω αξεσουάρ.  

Ο λόγος για μια μαύρη structured τσάντα μεσαίου μεγέθους, για να μπορεί να αποθηκεύει το laptop της αλλά και όλα τα απαραίτητα αντικείμενά της. Το δεύτερο must have αξεσουάρ είναι ένα ζευγάρι απλές γόβες, σε επίσης μαύρο χρώμα. Αυτά τα δυο αξεσουάρ μαζί μπορούν να κάνουν ένα office look να δείχνει αυτόματα πιο smartκαι chic. 

Φυσικά, εάν τα τακούνια δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση η πρώτη σας επιλογή, τα διαχρονικά μαύρα loafers, είναι εξίσου smart για ένα τέτοιου είδους σύνολο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Style  |  inspo  |  μόδα  |  γραφείο

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση