ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Πώς οι fashion influencers εναντιώνονται στον ιό

Γιατί είναι okay για τους Influencers της μόδας να επηρεάζουν τώρα

Ριάνα Στυλιανού

H κυβέρνηση παίρνει αυστηρότερα μέτρα απομόνωσης από δω και στο εξής όπως είναι πλέον γνωστό σε όλους μας. Το να βρίσκουμε τρόπους να μεταφέρουμε όλη μας την καθημερινότητα εντός των τοίχων του σπιτιού μας για όσο κρατήσει η καραντίνα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, αλλά μπορούμε να το κατορθώσουμε με το να έχουμε ένα motivation να ξυπνάμε κάθε πρωί και να συνεχίζουμε την ζωή μας.

Έτσι και αλλιώς υπάρχει ακόμα το Skype, το Viber και τόσες άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας που μας βοηθούν στο να μένουμε συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό συνεπάγεται βέβαια και στην αυξημένη χρήση των social media. Καλό θα ήταν λοιπόν να ακολουθάμε accounts τα οποία προωθούν όμορφα μηνύματα, που αναμφίβολα μπορούν να μας κάνουν boost το mood μας.

Και αυτή την δουλειά δεν την κάνουν καλύτερα παρά οι fashion influencers. Ναι καλά ακούσατε, ίσως και να διερωτάστε πώς μπορούν οι fashionistas να βάλουν το λιθαράκι τους στο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Οι mega- influencers δεν είναι απλοί individuals που μοιράζονται μαζί μας τον τρόπο ζωής τους και το τι φοράνε σε ειδικές περιπτώσεις. Βέβαια πέρα από τα βασικά, οι fashion influencers έχουν πολλές σημαντικές διασυνδέσεις που όπως φαίνεται χρησιμεύουν πολύ στην ανθρωπότητα αυτό τον καιρό. Παραδείγματος χάρη, η Chiara Ferragni κατάφερε να μαζέψει εκατομμύρια δολάρια μέσω της πλατφόρμας της δωρίζοντάς τα σε οργανισμούς και νοσοκομεία που τα έχουν ανάγκη στην Ιταλία. Ενθαρρύνοντας ακόμα περισσότερους να μείνουν μέσα στο σπίτι, η Chiara αποδεικνύει να έχει αυτή την τόσο δυνατή επιρροή στον κόσμο και να βοηθάει με τον δικό της τρόπο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) στις

 

Επίσης, Νεοϋορκέζοι fashion influencers όπως η Danielle Bernstein, δημιουργός του We Wore What και η Arielle Charnas, δημιουργός του Something Navy, η οποία τυχαίνει επίσης να είναι θετική στον ιό, χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες τους για να διασυνδέσουν σχεδιαστές μόδας όπου μπορούν να δημιουργήσουν μάσκες προσώπου για τα νοσοκομεία που έχουν έλλειψη. Μια τέτοια κίνηση είναι αναμφίβολα πολύ βοηθητική για αυτούς που έχουν ανάγκη τα απαραίτητα αγαθά για την προστασία τους κατά τον ιό.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa) στις

 

Η Elizabeth, a.k.a. Ellie Delphine από το Slip into Style από την άλλη, εξηγεί πως οι followers τις επιθυμούν νέες προτάσεις για βιβλία και σειρές. Ακόμα και τα memes κάνουν επιτυχία στην πλατφόρμα της εξηγεί, εφόσον όλοι μας θέλουμε και το κωμικό στοιχείο στην ζωή μας όπου θα μας ξαλαφραίνει έστω για λίγο. Η Εlizabeth πρόσθεσε, πως οι περισσότεροι ακόλουθοί της στο Instagram θέλουν απλός ένα άτομο να αρχίσει το conversation και πολύ απλά να μοιραστούν ένα connection. Η ίδια πρόσθεσε πως προσπαθεί να κρατήσει την ατμόσφαιρα της πλατφόρμας της θετική και να προσφέρει συνεχώς entertaiment στους followers της, εφόσον δεν είναι αναγκαίο να μετατρέψουμε το Instagram σε πλατφόρμα ειδήσεων.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellie (@slipintostyle) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAINY HEDAYA HOFFSTEIN (@lainyhedaya) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lauren caruso (@laurencaruso_) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X