ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ποιο είναι το fashion inspo της Kate Middleton;

Όταν η Kate παίρνει style notes από μια άλλη πριγκίπισσα

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην γνωρίζαμε για τις σχέσεις της Kate Middleton με την πριγκίπισσα Βεατρίκη, ωστόσο όπως φαίνεται οι δυο τους τα πάνε super! Πώς καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα; Παρατηρώντας την πρόσφατη εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge στην Ιρλανδία, διαπιστώσαμε πως η Kate παίρνει μάλλον style notes από την πριγκίπισσα Βεατρίκη... κάτι που αποδεικνύει πως οι δυο τους είναι μάλλον besties!

Την Τρίτη 3 Μαρτίου, η Kate Middleton μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας τους στην Ιρλανδία το Guinness Storehouse του Δουβλίνου. Κατά την επίσκεψή της, η δούκισσα εντυπωσίασε με την, για άλλη μια φορα πράσινη, στυλιστική επιλογή της. Για την περίσταση, λοιπόν, η Kate φόρεσε ένα μίντι shimmery σκούρο πράσινο μεταξωτό φόρεμα του οίκου The Vampire's Wife και το συνδύασε με pointed toe pumps και dangling statement σκουλαρίκια.

Παρατηρώντας το πρόσφατο look της Kate, μας θύμισε πολύ την εμφάνιση της πριγκίπισσας Βεατρίκης, της ξαδέρφης δηλαδή του William, στον γάμο της τραγουδίστριας Ellie Goulding... και διαπιστώσαμε πως όπως φαίνεται, η Βεατρίκη δίνει style notes στην Kate. Cute.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση