ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Όλα τα looks που λατρέψαμε από τα SS22 couture shows

Τα highlights της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Ριάνα Στυλιανού

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής μόλις ολοκληρώθηκε στο Παρίσι, σηματοδοτώντας μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές στο ημερολόγιο μόδας που έχουμε ζήσει εδώ και πολύ καιρό.

Παρόλο που η πανδημία συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση στους σχεδιαστές, αφού είδαμε αρκετές παρουσιάσεις σε ψηφιακή μορφή, φέτος υπήρχαν πολλές περισσότερες φυσικές επιδείξεις μόδας από όσες είχαμε στην ημερήσια διάταξη εδώ και καιρό, και πολλοί editors και influencers, έδωσαν το παρών τους στο Παρίσι για να δουν τις συλλογές από το front row.

Το πρόγραμμα, ξεκίνησε με τους Schiaparelli και Dior την περασμένη Δευτέρα 24 του μήνα, ενώ είδαμε μετέπειτα τους Chanel, Valentino και Fendi να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, αφήνοντάς μας πολύ ευχαριστημένος.

Υπήρχαν πολλές δημιουργίες που αναμένουμε να δούμε στο κόκκινο χαλί και να τις αναδεικνύουν οι celebs τους επόμενους δύο μήνες. Δείτε ποιες ξεχωρίσαμε εμείς από τους κορυφαίους οίκους μόδας, και ποιες πιστευτούμε πως οι celebs θα επιλέξουν για να φορέσουν στο red carpet.

Giambattista Valli

Schiaparelli

 Christian Dior

 Chanel

 Valentino

 Jean Paul Gaultier

Fendi

 Viktor & Rolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση