ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Office Style: Τα 5 λάθη που κάνουμε στο ντύσιμο μας

Πώς να διατηρήσετε μια επαγγελματική εμφάνιση.

Μαρία Καραμάνου

Ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε στο γραφείο αντικατοπτρίζει το προσωπικό μας στυλ και τη μόδα που προτιμούμε. Το στυλ εντός του επαγγελματικού περιβάλλοντος επηρεάζεται όλο και περισσότερο από τις τάσεις που βλέπουμε στο δρόμο, δίνοντας μια πιο τολμηρή προσέγγιση. Ωστόσο, η πραγματική κομψότητα στον επαγγελματικό χώρο επιτυγχάνεται αν αποφύγουμε ορισμένα στιλιστικά λάθη, όπως τα παρακάτω.

Photo By @thestylestalkercom On Instagram

Το να επιλέξουμε καμπαρντίνες με έντονα χρώματα μπορεί να προκαλέσει μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, που ίσως δεν είναι πάντα κατάλληλη για τον επαγγελματικό χώρο. Είναι καλύτερο να αφήσουμε τα πολύ έντονα χρώματα για τις εξορμήσεις μας το Σαββατοκύριακο και να επιλέξουμε στο γραφείο πιο κλασικές αποχρώσεις που αποπνέουν διακριτικό στυλ.

Photo By @ninasandbech On Instagram

Το έντονο colorblocking είναι μια διασκεδαστική τάση, αλλά στον επαγγελματικό χώρο είναι καλύτερο να επιλέξετε γήινες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα πιο κομψό και επαγγελματικό look. Η διακριτική χρήση των χρωμάτων μπορεί να προσθέσει μια στιλιστική πινελιά στην εικόνα σας, ενισχύοντας την επαγγελματική σας παρουσία, αντί να αποσπά από αυτή.

Photo By @thestylestalkercom On Instagram

Ενώ είναι σημαντικό να ενσωματώνουμε τις τελευταίες μόδες, στον επαγγελματικό χώρο πρέπει να σκεφτόμαστε τον τρόπο που συνδυάζουμε τις υφές προσεκτικά. Είναι καλό να συνδυάζουμε τα μοντέρνα κομμάτια με βασικά, πιο κλασικά κομμάτια, για να δημιουργήσουμε ένα ισορροπημένο στυλ χωρίς υπερβολές.

Photo By @thestylestalkercom On Instagram

Αν και έχει γίνει συνηθισμένο να φοράμε φορέματα με αθλητικά παπούτσια, στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι καλύτερο να επιλέγουμε πιο επίσημα υποδήματα. Συνιστάται να εξετάσετε τον κανονισμό ντυσίματος στο γραφείο για να διατηρήσετε μια επαγγελματική εμφάνιση.

Photo By @claireguillon On Instagram

Παρόλο που η τάση να αφήνουμε το εσώρουχο να φαίνεται μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική, στο περιβάλλον του γραφείου απαιτείται μια πιο σεβαστή προσέγγιση. Επιλέξτε προσεκτικά κομμάτια ενδυμασίας που προσφέρουν κάλυψη και αφήστε το τολμηρό αυτό trend για το προσωπικό σας στυλ εκτός του γραφείου.

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση