ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Ο Ryan Gosling πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια Gucci Valigeria

Ο Gosling είναι το νέο πρόσωπο της Gucci, ακολουθώντας τα βήματα των συναδέλφων του Harry Styles, Jared Leto και Lana Del Rey

Ο Ryan Gosling, που το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγε σε μια παγκόσμια περιοδεία για την ταινία The Grey Man πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια Gucci Valigeria. Η είδηση γνωστοποιήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του οίκου στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου, με τη λεζάντα της δημοσίευσης να αναφέρει συγκεκριμένα:

«Προφανώς ο κόσμος συνεχίζει να προχωρά, είτε ταξιδεύω είτε όχι. Αλλά νιώθω ότι η ζωή μου κερδίζει δυναμική όταν ταξιδεύω μαζί της, είπε ο Ryan Gosling, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Gucci Valigeria - μια εξερεύνηση του οράματος του Οίκου για τα ταξίδια και τους μαγικούς κόσμους και τις στιγμές που μπορεί να οδηγήσει. Ο Gosling αναφέρει την Ιταλία ως ένα ιδιαίτερα συμβολικό μέρος στη δική του προσωπική αφήγηση, υπενθυμίζοντας τον γάμο της μητέρας του εκεί. ‘’Το να φέρουμε όλους μαζί σε μια χώρα όπου η οικογένεια βρίσκεται στο επίκεντρο των πάντων, ήταν πολύ σημαντικό’’, είπε».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @gucci

Παράλληλα αναρτήθηκε και το σχετικό βίντεο στο κανάλι του οίκου στο YouTube, κάτω από το οποίο αναφέρονται τα εξής: «Είναι ακριβώς στο κατώφλι ανάμεσα στο τι είναι και τι δεν είναι που ξεκινά η ιστορία του Gucci Valigeria. Στην εκστρατεία που οραματίστηκε ο Alessandro Michele και συνελήφθη από τον Glen Luchford, ο Ryan Gosling διασχίζει το χρόνο και τον χώρο, ξεκινώντας από ένα μοτέλ στην παραλία και συναντώντας το άγνωστο. Μαζί φέρονται vintage κομμάτια αποσκευών μαζί με αυτά της τρέχουσας συλλογής Gucci Savoy με εμβληματικά στοιχεία όπως το μονόγραμμα GG και η λωρίδα Web.

Απηχώντας την προέλευση του Οίκου, είναι ένας κορμός που οδηγεί τον πρωταγωνιστή στο υπέροχα απροσδόκητο, όπως οι ταξιδιωτικές τσάντες του τζετ σετ που περνούσαν από το ξενοδοχείο The Savoy στο Λονδίνο, όπου ο ιδρυτής του Οίκου, Guccio Gucci, εργαζόταν στα νιάτα του. porter, έγινε η πρώτη σπίθα της ιδέας πίσω από το χειροποίητο ατελιέ του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση