ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

O οίκος Ganni σε καλεί να ανακαλύψεις τη δημιουργικότητα σου

Τον διαγωνισμό ανακοίνωσε ο οίκος μέσω του Instagram

Μιχάλης Γεωργίου

Μέρα πάρα μέρα οι μεγαλύτεροι οίκοι του κόσμου προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στον κόσμο, ενόψει της κατάστασης που ζούμε τώρα σε όλο τον πλανήτη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι απλά να μείνουμε σπίτι και ένας Δανέζικος οίκος μάς δίνει ακόμα μια ιδέα για το πώς να περάσουμε την ώρα, αν μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα. 

Ο οίκος Ganni, λοιπόν, θέλοντας να εμψυχώσει έστω και λίγο τον κόσμο σε αυτή την καραντίνα παροτρύνει όσους νιώθουν δημιουργικοί να εμπνευστούν από το σύνθημα ''Home is Where the Heart Is'' και να βγάλουν φωτογραφία (που μπορεί να είναι κολάζ, πορτρέτο ή ένας χώρος) ή να δημιουργήσουν κάτι αρκεί να ταιριάζει στο theme. 

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν να το κάνουν στέλλοντας mail στο ganniwfh@ganni.com ή κάνοντας post στο Instagram με hashtag #GANNIWFH, αρκεί η φωτογραφία να μην είχε δημοσιευτεί αλλού. Το πρώτο βραβείο είναι 1500 ευρώ για να το αξιοποιήσει αγοράζοντας διάφορες δημιουργίες του οίκου, ενώ οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές παίρνουν από 500 ευρώ.

Τον διαγωνισμό (που λήγει στις 3 Απριλίου) ανακοίνωσε ο οίκος μέσω του Instagram με αυτό το post:  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GANNI (@ganni) on

Αρκετά δελεαστική πρόταση για να αναδείξετε το ταλέντο σας, άρα το επόμενο βήμα είναι να ανακαλύψετε την πιο ωραία γωνιά του σπιτιού σας και να βάλετε τη δική σας πινελιά. Οι φωτογραφίες θα επιλεχτούν από μια επιτροπή που θα περιλαμβάνει και την creative director του οίκου, Ditte Reffstrup, και θα  παρουσιαστούν σε μια pop-up έκθεση στην Κοπεγχάγη τον Αύγουστο του 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση