ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Ο Kanye West μέσα στις λάσπες άνοιξε το show Balenciaga

Σε ένα runway βουτηγμένο στη λάσπη ο ράπερ μάς έδωσε να καταλάβουμε τί ακριβώς να περιμένουμε στο show.

Ριάνα Στυλιανού

Με ένα μαύρο leather σύνολο, άνοιξε το show του Balenciaga ο διάσημος ράπερ και συνεργάτης του Demna –που τώρα θέλει να τον αποκαλούν απλώς «Ye», Kanye West, με τους καλεσμένους να θέλουν λίγο το χρόνο τους για να τον αναγνωρίσουν στο τόσο ασυνήθιστο σκηνικό που είχαν μπροστά τους. 

Η παρουσίαση της νέας συλλογής του οίκου που ήταν αφιερωμένη στον ατομικισμό, πραγματοποιήθηκε σχεδόν πριν από ένα εικοσιτετράωρο, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο Parc des Exposition. 

Το runway ήταν αρκετά σκοτεινό και βουτηγμένο στη λάσπη. Πρόκειται για ένα scene που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής στον κόσμο της μόδας, αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μία φορά, πόσο alternative είναι ο οίκος, πιάνοντάς μας πάντα απροετοίμαστους τα τελευταία χρόνια. 

Μέσα από διάφορες δηλώσεις και δημοσιευματα, το σετ ήταν μια αλληγορία για το να ψάχνεις για την αλήθεια και να είσαι προσγειωμένος. Ο Kanye λοιπόν, με το καπέλο χαμηλωμένο και την κουκούλα ψηλά, εμφανίστηκε όπως ακριβώς συνηθίζει να αποφεύγει τους paparazzi.   

«Αποφάσισα να μην εξηγώ πλέον τις συλλογές μου και να εκφράζω λεκτικά τα σχέδιά μου, αλλά να εκφράσω μια κατάσταση του μυαλού μου», έγραψε. "Μισώ τα κουτιά και μισώ τις ταμπέλες.. Ο ατομικισμός στη μόδα υποβαθμίζεται σε ψευδοτάσεις που υπαγορεύονται από μια ανάρτηση σε ιστορίες ορισμένων διασημοτήτων της στιγμής», είπε ο Demna Gvasalia.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  στυλ  |  Balenziaga  |  show  |  mad  |  λάσπες  |  Kanye west

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση