ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ο Daniel Lee είναι ο νέος chief creative officer της Burberry

Θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή στο LFW τον Φεβρουάριο

Μετά από μήνες εικασιών, η είδηση ​​ήρθε λιγότερο από 48 ώρες μετά από μια επίδειξη πασαρέλας από τον Ιταλό σχεδιαστή Riccardo Tisci. Το ραντεβού σηματοδοτεί την επιστροφή ενός Βρετανού σχεδιαστή στην κορυφή της μεγαλύτερης μάρκας πολυτελείας της Βρετανίας βάσει πωλήσεων.

Ο Lee, ήταν δημιουργικός διευθυντής της Bottega Veneta από το 2018 έως το 2021, όταν η απότομη αποχώρησή του από την ιταλική εταιρεία που είχε μεταμορφώσει σε μηχανή επιτυχίας συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας. Ο διορισμός του στη Burberry έρχεται έξι μήνες μετά την άφιξη ενός νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, του Jonathan Akeroyd, καθώς η Burberry θέλει να επανατοποθετηθεί μετά τη σιωπηλή επιτυχία υπό τον Tisci και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλό της, Marco Gobbetti.

Ο Lee, γεννήθηκε στο Bradford της βόρειας Αγγλίας και θα ενταχθεί στη Burberry τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και θα επιβλέπει όλες τις συλλογές της επωνυμίας, σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας. Θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για την Burberry κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση