ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Mέσω TikTok η νέα συλλογή του Dior

Θα δείξει την SS21 συλλογή του live στο TikTok

Ριάνα Στυλιανού

Η Εβδομάδα Μόδας στην Πόλη του Φωτός, και η τελευταία για αυτή τη σεζόν, ξεκίνησε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, με τις Εβδομάδες Μόδας να προηγήθηκαν πρώτα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο. Οι περισσότερες παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν με ψηφιακό τρόπο αλλά και οι φυσικές είχαν ένα πολύ μικρότερο αριθμό καλεσμένων λόγω πανδημίας.

Μερικά physical catwalks των οίκων θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας, και αναμεσά τους το Tik Tok, ένα από τα δημοφιλέστερα apps της σήμερον ημέρας. Το TikTok, έχει εξαγγείλει τον δικό του "TikTok fashion month", που ξεκίνησε από της αρχές του μήνα, παράλληλα δηλαδή με τις Εβδομάδες Μόδας.

Ένας οίκος που επέλεξε να μεταδώσει live την συλλογή του SS21 μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ο Dior. Σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Maria Grazia Chirui, θα παρουσιάσει τη συλλογή της και δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τα νέα looks του γαλλικού οίκου. Οπόταν, κατεβάστε τώρα την εφαρμογή, για να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το show σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Dior μπαίνει λοιπόν στη μακράν λίστα με τους οίκους που παρουσίασαν ήδη τις συλλογές τους μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα, όπως οι Louis Vuitton, Saint Laurent, Celine, Etro, Alice + Olivia.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  Παρίσι  |  fashion  |  tik tok

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση