ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Live στην τηλεόραση η νέα συλλογή του Giorgio Armani

Ριάνα Στυλιανού

O σχεδιαστής, σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, δήλωσε ότι το show για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 θα πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό, αλλά θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιταλική τηλεόραση.

"Οι πιο απλές ιδέες είναι συνήθως οι καλύτερες”, δήλωσε ο σχεδιαστής. "Στη δεκαετία του '80 η μόδα έζησε μεγάλες στιγμές μέσα από την τηλεόραση, όταν οι σχεδιαστές εμφανιζόμασταν συχνά στη μικρή οθόνη και μιλούσαμε επί παντός επιστητού. Ποτέ όμως η τηλεόραση δεν έχει χρησιμοποιηθεί για να προβάλει μια νέα συλλογή, πριν ακόμα την δουν οι επαγγελματίες του χώρου”, συνέχισε. "Μιλάμε για εκδημοκρατισμό... Τι είναι πιο δημοκρατικό από την τηλεόραση;".

Τον περασμένο Φεβρουάριο, δηλαδή λίγο πριν την καραντίνα στη Β. Ιταλία, ήταν προγραμματισμένο, το show να γίνει στο αμφιθέατρο που βρίσκεται στα headquarters της εταιρίας Armani στο Μιλάνο. Μια μέρα πριν την πραγματοποίηση του show, ο σχεδιαστής δημοσίευσε δήλωσή του, όπου ζητούσε από τους καλεσμένους να μην παραβρεθούν "σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας”. Η επίδειξη έγινε χωρίς θεατές, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ανθρώπων και μεταδόθηκε μέσω live streaming από τους λογαριασμούς του οίκου στα social media. "Το ίδιο θα γίνει ξανά, γιατί δυστυχώς τα γεγονότα δεν μας διέψευσαν", λέει ο σχεδιαστής.

Το φετινό show θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του Armani / Teatro, για άλλη μια φορά... χωρίς θεατές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι επαγγελματίες στο χώρο της μόδας αλλά και όλος ο ιταλικός λαός, δεν θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9 μ.μ., λοιπόν, θα προβληθεί ζωντανά από το ιταλικό κανάλι La7. "Θέλω να δείξω ότι υπάρχει κι άλλη μία εναλλακτική, πέρα από το διαδίκτυο”, δήλωσε στη συνέντευξή του ο Armani.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση