ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Kylie Minogue: Είναι το πρόσωπο στην καμπάνια του Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier

Δείτε τα στιγμιότυπα

Μαρία Σάββα

Το γνωστό luxury brand αξεσουάρ Jimmy Choo ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο την προσεχή συνεργασία του με τον γαλλικό οίκο μόδας Jean Paul Gaultier. Σήμερα, η επίσημη καμπάνια αυτού του συναρπαστικού συνδυασμού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια αναλαμβάνει η διεθνής σταρ Kylie Minogue, στοχεύοντας στην σύνθεση των δύο μεγάλων δημιουργικών πνευμάτων και στην ανάδειξη της θηλυκότητας, της ενδυνάμωσης και της αυτοπεποίθησης. Η συλλογή αποτελεί μια σαφή αναφορά σε κλασικά κομμάτια και στην κληρονομιά των δύο θρυλικών brands της μόδας. Στα πλάνα της καμπάνιας, η Kylie φωτογραφίζεται φορώντας τα κομμάτια της συλλογής και μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο pin-up girl.

«Η μόδα για μένα είχε να κάνει πάντα με συνεργασίες ανάμεσα σε δημιουργικά μυαλά που ταυτίζονται και με την αγνή προσωπική έκφραση. Ο Jean Paul Gaultier και ο Jimmy Choo υπήρξαν συνοδοιπόροι στο fashion ταξίδι μου και είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω και με τους δύο, ώστε να γιορτάσουμε αυτή την απίθανη συνεργασία» αναφέρει η Kylie.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση