ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

«KULT Together»: Όλα όσα είδαμε στο φιλανθρωπικό fashion event

Ποιοι είχαν ρόλο μοντέλου, ποιοι έδωσαν το «παρών» τους για τη στήριξη των θεσμών και ποια ήταν τα highlight της βραδιάς.

Ριάνα Στυλιανού

Το «παρών» μάς δώσαμε χθες 19 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας, πιο συγκεκριμένα στον Αρχαιολογικό χώρο, σε ένα φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together».

Με δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας των Κult Boutiques, μοντέλα, ποδοσφαιριστές, αθλητές και influencers, περπάτησαν το catwalk παρουσιάζοντάς μας τις νέες τάσεις της σεζόν, με έναν απώτερο σκοπό.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και ξανθά μαλλιά@filepmotwary

@helena_petrou

Ανάμεσα σε αυτούς είδαμε τον Γιώργο Μερκή, τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, και τον Κωνσταντίνο Παναγή, όπως επίσης και μερικές γνωστές προσωπικότητες του νησιού, όπως την Αριάνα Demian, τη Ζωή Ιωαννίδου και τη Μαίρη Ζαβού.

Τη βραδιά παρουσίασε η Μαρία Κορτζιά, η οποία επέστρεψε από την Ιαπωνία πριν από μερικές μέρες.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, ο Εθελοντικός-Φιλανθρωπικός Οργανισμός Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, «Γκολ στη Ζωή», σε συνεργασία με τις KULT Boutiques, έβαλαν κοινό στόχο τη ριζική ανακαίνιση των Παιδιατρικών Θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου. 

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, θα διατεθούν για αυτό τον σκοπό, αφού οι Παιδιατρικοί Θαλάμοι του Μακάρειου Νοσοκομείου, δεν ανακαινίστηκαν από την ημέρα έναρξης λειτουργίας του νοσηλευτηρίου το 1984.

Πέραν από τα γνωστά ονόματα που είχαν ρόλο μοντέλου χθες το βράδυ, είδαμε και πολλά άλλα να φωτογραφίζονται στο photo booth του event, για να στηρίξουν το έργο των KULT Boutiques και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή».

Ανάμεσα στο πλήθος που παρακολούθησε το fashion show ήταν η Ελπίδα Ιακωβίδου, η Γιώτα Παπαδοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Νικόλα και την κόρη τους Έλενα, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Βαλεντίνα Τσίγκη και η  Μικαέλα Μέσσιου, η Τζώρτζια Παναγή, ο Λεόντιος Τσέλεπος και η Μαρία Gojkovic.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χαμογελάει και κείμενο

Αισθητική επιμέλεια του fashion show είχε ο Filep Motwary, Εditor-at-Large της Vogue Greece και fashion expert.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, ξανθά μαλλιά και οπτικά@filepmotwary

Μέγας Χορηγός: CiC Mercedes – Benz
Χρυσός Χορηγός: SHISEIDO GINZA TOKYO

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  κύπρος  |  show  |  kult  |  fashion  |  charity event  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση