ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Kim Kardashian & NBA: To Skims γίνεται βασικός χορηγός εσωρούχων

Αυτό το collaboration αντικατοπτρίζει το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της μόδας και της αθλητικής βιομηχανίας.

Ριάνα Στυλιανού

Η Kim Kardashian καταφέρνει πάντα να κρατά το όνομά της «ζωντανό» στα social media και στους τίτλους των ειδήσεων, εφόσον το επιχειρηματικό της μυαλό δεν σταματά ποτέ να σκέφτεται το επόμενο βήμα για την επιτυχία.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία της εκατομμυριούχου ανακοινώθηκε χθες 30 Οκτωβρίου, και αυτή δεν είναι άλλη από το collaboration της εταιρίας της Kim Kardashian, Skims, να γίνεται ο βασικός χορηγός εσωρούχων των αθλητών και αθλητριών του NBA και WNBA αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση αυτή, που έκανε συγκεκριμένα το NBA μέσω του επίσημου προφίλ του στο Twitter, έχει προκαλέσει πολύ ενδιαφέρον και ίντριγκα, καθώς παντρεύει τους κόσμους της μόδας και του επαγγελματικού αθλητισμού με έναν μοναδικό τρόπο.

Στη φωτογραφία, η Kardashian στέκεται δίπλα στην εμβληματική γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, κρατώντας μια μπάλα μπάσκετ. Αυτή η απροσδόκητη συγχώνευση της μόδας και του επαγγελματικού μπάσκετ δίνει μια εικόνα για τις χορηγίες που πρόκειται να εμφανιστούν στο NBA.

Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια, το brand που ανέβηκε ραγδαία στο προσκήνιο, φέρει τώρα τον τίτλο του επίσημου προμηθευτή εσωρούχων του NBA.

 

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση