ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Gucci: Λανσάρει vegan τσάντα

Η γνωστή τραγουδίστρια Billie Eilish πρωταγωνιστεί στην νέα sustainable καμπάνια.

Μαρία Καραμάνου

Η εποχή της «eco-friendly» μόδας έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στη βιομηχανία, επηρεάζοντας τα υλικά που χρησιμοποιούν οι μεγάλοι οίκοι και τη βιωσιμότητα της βιομηχανίας. Συγκεκριμένα, η Stella McCartney έχει κυκλοφορήσει μια συλλογή που χρησιμοποιεί δέρμα από μανιτάρια, ενώ τώρα ο οίκος Gucci προσφέρει το καινοτόμο υλικό Demetra στις συλλογές του.

Photo By @gucci On Instagram

Ο ιταλικός οίκος εισέρχεται στην εποχή της βιώσιμης μόδας με το animal-free υλικό Demetra, το οποίο δεν δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το δέρμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως υποδήματα, αξεσουάρ, τσάντες και ρούχα. Το όνομα «Demetra» εμπνεύστηκε από την ελληνική μυθολογία και τη θεά Δήμητρα, θεά της γεωργίας και της συγκομιδής.

Ο οίκος Gucci επιδιώκει να υιοθετήσει μια πιο ηθική προσέγγιση στον χώρο της μόδας, τονίζοντας την βιώσιμη προσέγγιση και προστατεύοντας ταυτόχρονα την πλούσια κληρονομιά του. Αυτό αποτυπώνεται στη νέα συλλογή τους που χρησιμοποιεί το animal-free υλικό Demetra.

Photo By @gucci On Instagram

Συγκεκριμένα, η Gucci παρουσιάζει μια ανανεωμένη vegan έκδοση της δημοφιλούς τσάντας Horsebit Bag από το 1995, με τη συμμετοχή της διάσημης τραγουδίστριας Billie Eilish. Σε αυτή την καμπάνια, η Billie Eilish φορά ρούχα και αξεσουάρ που φτιάχνονται από το υλικό Demetra και παρουσιάζει τη νέα τσάντα που δημιουργήθηκε με αυτό. Έτσι, ο οίκος Gucci προσπαθεί να συνδυάσει την καινοτομία με την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της μακράς παράδοσης του στην παραγωγή πολύτιμων αξεσουάρ.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση