ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Καληφώνη & Μάστορας: Γνωρίστηκαν όταν είχαν σχέση

Τι αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά για την γνωριμία της με τον Χρήστο Μάστορα

Μαρία Σάββα

Σε ένα συναρπαστικό βίντεο στο κανάλι "Raw House" στο YouTube, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει την ιστορία του πως γνώρισε τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα. Αν και το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη σχέση τους, βρίσκονται ακόμα μαζί και απολαμβάνουν τον έρωτα τους.

"Ήταν στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 όταν παραβρέθηκα σε ένα event όπου εμφανίζονταν οι 'Μέλισσες'", αναφέρει η ίδια. "Τότε είχα σχέση και ήταν ήδη αρκετά δεμένος και αυτός. Ωστόσο, όταν τον είδα εκείνη την ημέρα, κάτι μέσα μου έκανε κλικ. Ήταν σαν να άναψε μια φλόγα μέσα μου. Η πρώτη μας επίσημη σχέση ξεκίνησε στις 2 Αυγούστου του 2022. Θυμάμαι πως τότε είχαμε αντιμετωπίσει κάποια δημοσιεύματα, αλλά ακόμα δεν είχαμε ανακοινώσει τη σχέση μας".

Επίσης, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αποκάλυψε: "Όταν ήρθε η καραντίνα, σκεφτόμουν ακόμα να τελειώσω την προηγούμενη σχέση μου. Οι πιέσεις άρχισαν να αυξάνονται και είχα πολλές στιγμές πανικού, γιατί βρισκόμουν σε μια σχέση που δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να συνεχίσω, παρά την αγάπη που υπήρχε. Ο πρώην σύντροφός μου δε φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση αυτή, ήταν απλά κάτι που αντιμετώπιζα μέσα μου. Το 2021 ήταν μια από τις δυσκολότερες χρονιές μου. Πήρα αρκετά κιλά λόγω ενός γυναικολογικού προβλήματος και ένιωθα ότι έπρεπε να αντιμετωπίσω πολλά πράγματα, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να αντιμετωπίσω και τις φήμες που έλεγαν ότι ήμουν έγκυος. Ακόμα δεν είχα επεξεργαστεί πλήρως το πρόβλημά μου και είχα να αντιμετωπίσω τα πάντα όσα έγραφαν για μένα".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση