ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Burberry είναι must watch

To νέο βίντεο του Burberry είναι ό,τι πιο ωραίο θα δεις σήμερα!

O οίκος Burberry μπαίνει δυναμικά στη Χριστουγεννιάτικη περίοδο με ένα απολαυστικό, χορευτικό βίντεο γυρισμένο στους δρόμους του Λονδίνου. Σε παραγωγή των RiffRaff Films και σκηνοθεσία των MegaForce, το βίντεο φέρνει τα '50s στη μοντέρνα εποχή, με φόντο το Petticoat Lane της Βρετανικής πρωτεύουσας και μουσική υπόκρουση μια επανεκτέλεση του iconic ''Singing in the Rain'' του Gene Kelly, με κάθε χορευτή να είναι φυσικά ντυμένος με κομμάτια από την πιο πρόσφατη συλλογή του οίκου. 

''Η καμπάνια θέλει να στρέψει το βλέμμα στο μέλλον, εμπνευσμένο από τους νέους, ενώνοντας μια κοινότητα διαφορετικών ταλέντων και κόσμων, κάνοντας τους ένα. Ενωμένοι από το πάθος την αφοσίωση και την αγάπη, η καμπάνια είναι μια γιορτή των ονείρων τους, της εξερεύνησης και του ότι προχωράμε μπροστά'' λέει ο creative director, Riccardo Tisci. 

To βίντεο ξεκινά μέσα από ένα κατάστημα, με δύο χορευτές να βγαίνουν έξω και σταδιακά να αρχίζει να χορεύει στο δρόμο, ενώ πέφτουν τούβλα από χιόνι και σιγά - σιγά η ομάδα μεγαλώνει. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του Burberry.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση