ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Η πιο πρωτότυπη συλλογή ήρθε από έναν φοιτητή!

Kείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Πρόσφατα στο Λονδίνο οι φοιτητές του πανεπιστημίου Central Saint Martins και πιο συγκεκριμένα του κλάδου Fashion Design κλήθηκαν να δημιουργήσουν την δική τους συλλογή και να την παρουσιάσουν μπροστά σε κοινό βάζοντας τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν όσο πιο θετικά μπορούν, όπως γίνεται κάθε χρόνο άλλωστε.

Όλη όμως η προσοχή δεν μπορούσε να μην πέσει πάνω στη συλλογή του Νορβηγού φοιτητή Fredrik Tjærandsen, που με φαντασία και το μοναδικό του ταλέντο δημιούργησε ένα ανατρεπτικό, μπορούμε να πούμε, σόου που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό. Ο Fredrik Tjærandsen χρησιμοποιώντας καουτσούκ δημιούργησε φορέματα που στην αρχή ήταν σαν μπαλόνι που στη συνέχεια το μοντέλο το ''έσκαγε'' με ένα εσωτερικό μηχανισμό και όλο το οξυγόνο που υπήρχε μέσα έφευγε, με αποτέλεσμα το μπαλόνι να πέσει πάνω στο μοντέλο σαν φόρεμα. 

Ο σχεδιαστής σε συνέντευξη του μετά την παρουσίαση των φορεμάτων του ανέφερε πως ήταν εμπνευσμένος από τις μνήμες της παιδικής του ηλικίας και ήθελε να αναδημιουργήσει την θολότητα και την ομίχλη των ίδιων του αναμνήσεων. Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, πρόκειται για έναν αρκετά ριψοκίνδυνο τρόπο παρουσίασης που όμως είχε δοκιμαστεί αρκετές φορές στον ίδιο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο σχεδιαστής ανέλυσε αρκετούς παραμέτρους πριν καν μπει ο ίδιος στην διαδικασία να το φορέσει, και ένας απ' αυτούς ήταν φυσικά το οξυγόνο που θα υπήρχε μέσα στο μπαλόνι και που θα φούσκωνε τα φορέματα από καουτσούκ.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των καθηγητών του αλλά και του κοινού που τον παρακολουθούσε. Μαζί με την νίκη του, παρατηρήσαμε πως το φανατικό του κοινό στο Instagram έφτασε τις 25 χιλιάδες κάνοντάς τον το πρόσωπο της εβδομάδας. 

Δείτε το σόου εδώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση