ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η Νόνη Κυπριανού με το πιο πολυφορεμένο αλλά chic κομμάτι της σεζόν

Λευκό κι αέρινο πουκάμισο για παραλιακές εμφανίσεις

Γιώργος Γκαρακλίδης

Μια γυναίκα που ξέρει να συνδυάζει σωστά τις πολλαπλές επιλογές που της δίνονται και που μπορεί να ξεχωρίζει τι εστί κατάλληλο για την κάθε περίσταση είναι σίγουρα μια γυναίκα που τουλάχιστον στο κομμάτι της μπορεί και αριστεύει. Μια από αυτές τις γυναίκες, στο θέμα «μόδα» στο νησί είναι αναμφίβολα η Νόνη Κυπριανού.

Η Νόνη Κυπριανού λοιπόν, βρέθηκε στην παραλία και φόρεσε ένα λευκό, σικάτο πουκάμισο για το οποίο ναι μεν γνωρίζουμε πως ταιριάζει σε καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία και σε διακοπές αλλά σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο φοριέται κάνει τη διαφορά. 

Ουσιαστικά, το λευκό πουκάμισο ξεχωρίζει, είναι αέρινο κι άνετο για τον οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδυάσει το στιλ και την άνεση και βέβαια αναβαθμίζει το beach look με απλή διαδικασία. 

Πρόκειται για κομμάτι ρούχου passpartout καθώς πηγαίνει και για το γραφείο στη δουλειά αλλά και για κάτι τόσο «ανάλαφρο» όσο μια παραλιακή, ανεπιτήδευτη εμφάνιση. Μόνο με αυτό θα μπορούσατε να έχετε ένα beachwear σύνολο χωρίς κόπο από ένα πιο φαρδύ μέχρι ένα oversized απλά και λιτά. 

Δείτε τη σικάτη εμφάνιση της Νόνης Κυπριανού στην παραλία:

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση