ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η κόρη της Naomi Campbell ήδη φοράει Gucci

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Πριν περίπου ένα μήνα, το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell ανακοίνωσε ότι έγινε μαμά για πρώτη φορά, λαμβάνοντας όσα περισσότερα θετικά μηνύματα μπορούσε από τους ακόλουθούς της στο Instagram, αφού η ίδια είχε γράψει ότι «μια όμορφη μικρή ευλογία την διάλεξε για να γίνει μητέρα της».

Φυσικά, η κόρη της ‘μαύρης γαζέλας’ δεν μπορούσε παρά να μοιάζει με την μαμά της, καθώς από τα πρώτα της κιόλας ‘βήματα, φορά την τελευταία λέξη της ‘παιδικής’ μόδας.

Συγκεκριμένα, η μαμά Naomi ανάρτησε μια φωτογραφία της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντάς μας τα ‘Gucci’ παπουτσάκια της κόρης της, γράφοντας «νιώθω μεγάλη τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον δεσμό που μοιράζομαι με τον άγγελό μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη».

Να θυμίσουμε ότι η ίδια, είχε εκφράσει τις βλέψεις της προς την μητρότητα, από πολύ παλιά, καθώς ήδη από το 2017, έλεγε «σκέφτομαι να κάνω παιδιά όλη την ώρα. Τώρα με την τεχνολογία νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όποτε θέλω» ενώ δεν είχε ξεκαθαρίσει ποτέ το εάν θέλει να υιοθετήσει παιδί ή όχι, αλλά ήξερε ότι δεν ήθελε να το κάνει μόνη της «θέλω μια πατρική φιγούρα, νομίζω είναι σημαντικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Fashion and speed

Fashion and speed

Δείτε όλα τα σύνολα που θα κάνουν τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα να αναβαθμιστεί, στο must ...
newsroom must
 |  FASHION NEWS