ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η Ευριπίδου και η Αριστοτέλους αποδεικνύουν ότι αυτή είναι η fashion εμμονή παντός καιρού

Απλός συνδυασμός για όλους

newsroom must

Η μόδα είναι διαχρονική και ανακυκλώσιμη και πολλές φορές αυτό που θεωρούμε ανήκουστο ως συνδυασμό στη μία εποχή μπορεί να είναι η πιο in τάση σε μια άλλη, ανεξαρτήτως καιρού. Οπότε στη λίστα με τους χαρακτηρισμούς της μόδας θα προσθέταμε χωρίς επιφύλαξη το ότι η μόδα είναι και απρόβλεπτη. 

Πρέσβειρες της μόδας και των τάσεων ως προς αυτή μέσα στο νησί είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός λευκού τοπ με τζιν είναι φρέσκος, άνετος, σύγχρονος και πάει σε όλους. 

Έτσι κι αλλιώς το τζιν είναι αυταπόδεικτα διαχρονικό και κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις χειμώνα, καλοκαίρι. Παράλληλα, είναι ένα ευέλικτο κομμάτι ρούχου και συνεπώς η βάση για υποστήριξη κάθε στιλ. 

Η επιτομή της κομψότητας εναπόκειται στα απλά, μίνιμαλ στοιχεία τα οποία και δυσκολεύουν πολλές φορές ως προς την εξερεύνηση του προσωπικού στιλ. Οι δύο κυρίες της τηλεόρασης και του χώρου του θεάματος όμως γνωρίζουν καλά το παιχνίδι της μόδας και των τάσεων οπότε προτείνουν ένα λευκό τοπ με τζιν για έξοδο μέσα σ' ένα κλίμα με τον καύσωνα να μας «αγκαλιάζει». Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, το στιλ είναι πάντοτε πιο χαλαρό και όσο πιο ανεπιτήδευτο γίνεται. 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση