ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Creative Director του Perfect U, Ραφαήλιας Σιδερά στα #moty22

Επιλέγοντας να φορέσει ένα ασύμμετρο πράσινο φόρεμα στο κόκκινο χαλί του μακροβιότερου θεσμού βραβεύσεων στην Κύπρο, έκλεψε την παράσταση!

Δέσποινα Άσπρου

Στο κόκκινο χαλί των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Parklane, a luxury Collection Resort and Spa είδαμε να δίνουν "το παρών" τους πολλές παρουσίες και αρκετές, να κλέβουν την παράσταση με τις στυλιστικές τους επιλογές και τα μηνύματα που έστειλαν μέσα από τις δηλώσεις τους στο κόκκινο χαλί των βραβείων. Μεταξύ αυτών ήταν και η Creative Director του Perfect U, Ραφαήλια Σιδερά.

Για την ιδιαίτερη περίσταση, η Ραφαήλια Σιδερά επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό ασύμμετρο πράσινο gown, το οποίο είχε feathery λεπτομέρειες στο πάνω μέρος. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με silver shiny heels. Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, επένδυσε σε γήινες αποχρώσεις στα μάτια και σε κόκκινο κραγιόν, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω ώστε να αναδεικνύονται τα εντυπωσιακά κοσμήματά της.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων στο κόκκινο χαλί, κληθείσα να σχολιάσει το πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, η Ραφαήλια Σηδερά έστει΄λε ένα πολύ όμορφο μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Απόψε βραβεύονται οι άντρες που προόδευσαν, και έκαναν την Κύπρο μας περήφανη, βάζοντας την στον παγκόσμιο χάρτη για το ήθος, την αξιοσύνη και τα επιτεύγματά τους. Το να βραβέυονται από τον σημαντικότερο θεσμό της Κύπρου είναι τεράστιας σημασίας, αφού αυτό δίνει κίνητρο και ώθηση σε όλη την κοινωνία".

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, άρωμα JAGUAR απο τα καταστήματα Perfect U, Cara Boutique, Deloitte, Ορθοδόξου Travel and Tours και το Parklane, a luxury Collection Resort and Spa.

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση