ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

H νέα συλλογή της Zara είναι ότι πιο φουτουριστικό θα δείτε σήμερα

Mε δική της εφαρμογή, επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέξουν αν θέλουν να εξερευνήσουν τη συλλογή φυσικά, ψηφιακά ή και τα δύο.

Ριάνα Στυλιανού

Μια νέα συλλογή λάνσαρε πριν από μερικές ώρες ο ισπανικός πολυεθνικός γίγαντας λιανικής πώλησης ρούχων ZARA με το όνομα “Y2C Creatures”, και είναι ότι πιο φουτουριστικό θα δείτε σήμερα. 

Αυτό το collection δεν μοιάζει με κανένα άλλο, καθώς αυτή τη φορά ενσωματώθηκε το στοιχείο του digital reality, όπου φιγούρες φορούν τις νέες δημιουργίες και τις αναδεικνύουν με ένα fashion walk, η μια δίπλα από την άλλη.   

Με την κυκλοφορία της phydigital συλλογής   ανακοινώνει την εμφάνισή του στο μετασύμπαντο. 

Ένα μετασύμπαν ή μετασύμπαν είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν εικονικό κόσμο ή χώρο. Είναι μια λέξη που γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90. Συγκεκριμένα, η έννοια του «μεταβάσματος» γεννήθηκε από το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας Συντριβή χιονιού , που δημιουργήθηκε και δημοσιεύτηκε από τον Neal Stephenson το 1992. 
 
Η συλλογή περιλαμβάνει 10 πολύχρωμα κομμάτια: ένα γιλέκο, τρία πουλόβερ, ένα τοπ σε σχήμα καρδιάς, ένα στράπλες φόρεμα, ένα τιρκουάζ flare παντελόνι με φτερά και δύο φούστες, καθώς και μια πληθώρα αξεσουάρ: μια τσάντα, ένα chocker, ένα σετ σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι μπότες. 
 

Υπάρχουν επίσης ψηφιακά αξεσουάρ προσβάσιμα μόνο σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή Zepeto, και με τη βοήθεια ενός  photobooth, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους εμφανίσεις  φορώντας νέα κομμάτια από τη σειρά ρούχων και μοιράζοντας ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Με αυτή την νέα εφαρμογή της ZARA, επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέξουν αν θέλουν να εξερευνήσουν τη συλλογή φυσικά, ψηφιακά ή και τα δύο. 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  στυλ  |  συλλογή  |  φουτουριστική  |  fashion  |  future  |  style  |  zara  |  new age

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση