ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Το νέο, εντυπωσιακό κατάστημα KULT στο επιβλητικό κτίριο ONE στη Λεμεσό

Μεγαλώνει η αλυσίδα των πολυτελών μπουτίκ.

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Από τις μεγαλύτερες boutiques της Κύπρου, η KULT ιδρύθηκε το 1998 και μέχρι σήμερα είχε την αντιπροσωπεία για 66 brands. Λόγω του ότι μάλιστα δεν υπάρχουν όλα τα brands σε όλες τις πόλεις, σύντομα αναμένεται να δημιουργηθούν e-corners για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σήμερα και μετά από 25 χρόνια συνεχούς και επιτυχούς πορείας, η αλυσίδα των πολυτελών μπουτίκ KULT μεγαλώνει με ακόμη ένα εντυπωσιακό κατάστημα, αυτήν τη φορά στο επιβλητικό κτίριο ONE στη Λεμεσό. 

Το νέο κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2022, σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Ιταλό αρχιτέκτονα Paolo Giachi, υιοθετώντας τα μοντέρνα χαρακτηριστικά του κτιρίου που το στεγάζει και με στόχο τη δημιουργία ενός προορισμού μόδας που θα κάνει την εμπειρία των πελατών μοναδική.

Βασικά στοιχεία του το ξύλο και το μάρμαρο σε συνδυασμό το λευκό. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η θέα στη θάλασσα καθώς και η επιβλητικότητα που σου δίνει λόγο της υψηλής του οροφής. Σου δίνει την καλύτερη αγοραστική εμπειρία από όλες τις πλευρές. Η διώροφη πολυτελής μπουτίκ φιλοξενεί τις γνωστές μάρκες Gucci, Prada, Etro, Dolce&Gabbana, Marni, JW Anderson, Miu Miu, Victoria Beckham, Alabama Muse, By Far, Lorena Antoniazzi και Church’s, ενώ εντός του έτους αναμένεται ότι περισσότερα επώνυμα brands θα ενταχθούν στη γκάμα των luxury προϊόντων των KULT.

Info: www.kult.com.cy / @kultcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση