ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

H Jane Fonda έκανε το απόλυτο fashion statement στα Oscars

Αυτό που ίσως δεν είχαμε αντιληφθεί είναι πως το κόκκινο φόρεμα της δεν είναι καινούργιο

Εκτός από εξαιρετική ηθοποιός, η Jane Fonda είναι μία από τις πιο ενεργές ακτιβίστριες του Hollywood και στα φετινά Oscars ήταν παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά στο κίνημα της εποχής: της ανακύκλωσης ρούχων. Η εμβληματική ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων για να ανακοινώση την ιστορική νίκη του ''Parasite'' στην κατηγορία ''Καλύτερη Ταινία'', φορώντας ένα εντυπωσιακό Elie Saab φόρεμα υψηλής ραπτικής. 

Αυτό που ίσως δεν είχαμε αντιληφθεί είναι πως το συγκεκριμένο φόρεμα δεν είναι καινούργιο. Για την ακρίβεια, η Fonda το είχε φορέσει ξανά, στο 67ο Φεστιβάλ Παγκόσμιο Κινηματογράφου στις Κάννες, το 2014. 


Η Jane Fonda το 2014, στις Κάννες.

Μαζί της στη σκηνή κρατούσε και το διάσημο πλέον κόκκινο παλτό, με το οποίο εμφανίζεται στις ακτιβιστικές της ενέργειες και το οποίο φορούσε τις τέσσερις φορές που τη συνέλαβαν. Όπως είχε δηλώσει, εκείνο το παλτό ήταν το τελευταίο ρούχο που θα αγόραζε ποτέ. 

''Όταν μιλάω με κόσμο, λέω πως δεν είναι ανάγκη να αγοράζουμε συνέχεια ρούχα. Δεν θα έπρεπε να ψάχνουμε την ταυτότητα μας στα ψώνια. Δεν χρειαζόμαστε άλλα υλικά. Πρέπει να γίνω παράδειγμα. Γι' αυτό δεν θα αγοράσω άλλα ρούχα'' εξήγησε τότε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. 

Τον τελευταίο χρόνο γίνονται όλο και περισσότερα βήματα για προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μόδας, και ένα απ' αυτά μάς θέλει, δικαιολογημένα, να μην αγοράζουμε αλόγιστα ρούχα αλλά να φοράμε στο 100% αυτά που έχουμε ήδη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση