ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

H Chanel ακυρώνει άλλα δύο shows

Το brand ξεκίνησε ήδη να ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης της συλλογής του

Δέσποινα Άσπρου

Δεδομένης της πανδημίας που ταλανίζει αυτή την στιγμή όλον σχεδόν τον πλανήτη, η Chanel ανακοίνωσε την απόφασή της να ακυρώσει το προγραμματισμένο cruise show της που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Μαΐου 2020 στο Κάπρι.

Ο γνωστός οίκος μόδας παράλληλα αποχώρησε κι από ένα επαναληπτικό show Métiers d’art, το οποίο παρουσιάστηκε αρχικά στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο και θα παρουσιαζόταν ξανά σε πελάτες και εκδότες στις 4 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Αναφερόμενος στην απόφαση του οίκου, αντιπρόσωπος του brand δήλωσε πως "Κύριο μέλημα μας είναι η υγεία και η ευημερία των ομάδων και των επισκεπτών μας. Η Chanel ψάχνει για εναλλακτικούς τρόπους παρουσίασης της συλλογής της στο Κάπρι σε μεταγενέστερη ημερομηνία και σε διαφορετική μορφή".

Να θυμίσουμε πως η Chanel επρόκειτο να παρουσιάσει το Métiers d’Art show της και στο Πεκίνο τον Μάιο, αλλά τα σχέδιά της άλλαξαν τον Φεβρουάριο εξαιτίας του κορωνοϊού.

 
 
 
View this post on Instagram

ANNA at the Fall-Winter 2020/21 Ready-to-Wear show in Paris. #CHANELFallWinter #CHANEL @AnnaEwers @inezandvinoodh #InezandVinoodh

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
συλλογή  |  Chanel  |  brand  |  fashion  |  covid  |  κορωνοϊός

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση