ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Ευδιάθετη και σικάτη η Μαρία Σελίπα στο πλάι του Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος αποσύρθηκε από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών του ΔΗΣΥ, έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρία Σελίπα.

Δέσποινα Άσπρου

Σήμερα Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, ενόψει των εκλογών της 11ης Μαρτίου, με τον Δημήτρη Δημητρίου και την Αννίτα Δημητρίου να είναι τελικά δύο διεκδικητές της Προεδρίας του κόμματος.

Από τα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Πινδάρου αυτή την τόσο σημαντική για το κόμμα ημέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος αποσύρθηκε από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών του ΔΗΣΥ. Στο πλάι του, όπως κάθε φορά, είδαμε την σύζυγό του, Μαρία Σελίπα, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η ίδια, για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα πολύ σικάτο σύνολο που αποτελείτο από off white blazer, λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι. Από πλευράς του, ο Αβέωφ Νεοφύτου επένδυσε σε γκρι καρό κουστούμι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο και printed πράσινη γραβάτα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αβέρωφ Νεοφύτου αποχώρησε από την προεδρία του Δημοκρατικού συναγερμού, ευχόμενος κάθε επιτυχία στους δύο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, ενώ πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Για δεκαετίες πολιτεύθηκα με συγκεκριμένες αρχές και αξίες. Σήμερα θα περιοριστώ σε τρεις λέξεις: αξιοπρέπεια, ευθύνη και ενότητα».

Ξεκαθάρισε ότι κοιτάζει μπροστά αλλά παραμένει πολιτικά μάχιμος για τον τόπο και την παράταξη.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση