ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: στενό jean, cropped top και ανάλαφρο πλεκτό
 

Εξαιτίας του κορωνοϊού, Prada και Chanel αναβάλλουν shows

Οι απειλητικές διαστάσεις που έχει λάβει ο ιός εμποδίζει επωνυμίες να ολοκληρώσουν τα shows τους

Ριάνα Στυλιανού

Οι Chanel και Prada ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να αναβάλλουν τα επερχόμενα shows τους στην Ασία εξαιτίας των απειλητικών διαστάσεων που έχει λάβει ο κορωνοϊός. Η Chanel επρόκειτο να παρουσιάσει το Métiers d’Art show της στο Πεκίνο τον Μάιο, αλλά τα σχέδιά της αλλάζουν μιας και η χώρα προς το παρόν βρίσκεται σε αποκλεισμό και κανείς δεν ξέρει για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτό. Αντίστοιχα και η Prada αποκάλυψε ότι θα αναβάλλει το Resort 2021 show της, το οποίο επρόκειτο να γίνει στην Ιαπωνία στις 21 Μαΐου.

Ήταν η πρώτη φορά που ο οίκος Prada αποφάσισε να παρουσιάσει μία συλλογή στην Ιαπωνία και τώρα δυστυχώς είτε θα ανακοινώσει μια νέα τοποθεσία, είτε θα μεταφέρει την ημερομηνία προκειμένου το show να γίνει αργότερα.

Αντίστοιχα η παρουσίαση της συλλογής του γαλλικού οίκου, που επρόκειτο να είναι μια ρεπλίκα του show που είδαμε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο, θα μπει σε αναμονή και δεν θα γίνει σε κάποιο άλλο μέρος, όπως έχει γίνει γνωστό. Ένα αντίστοιχο show θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο τον Ιούνιο.

Δυστυχώς, οι Εβδομάδες Μόδας της Σαγκάης και του Πεκίνου έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. Ενώ επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, προς το παρόν έχουν αναβληθεί και ακόμα δεν είναι γνωστό για το πότε θα πραγματοποιήθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X