ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Εβελίνα Σκίτσκο: Με το ίδιο ρούχο που φόρεσε η Chiara Ferragni

Η τάση της μόδας που κατακλύζει τους οίκους και τις γκαρνταρόμπες μας.

Μαρία Καραμάνου

Η Chiara Ferragni δεν χρειάζεται περαιτέρω παρουσίαση, αφού είναι ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στον χώρο της μόδας. Πρωτοπόρησε στο να χρησιμοποιεί τα social media για την προώθηση προϊόντων, καθιστώντας την ίδια μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες. Ό,τι επιλέξει να φορέσει γίνεται αμέσως αντικείμενο πόθου για τις λάτρεις της μόδας.

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Capri, η Chiara επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο από έναν από τους αγαπημένους της οίκους, τον Giuseppe di Morabito. Το σύνολο αποτελείτο από ένα λαμπερό top με cut outs και μια χαρακτηριστική λεπτομέρεια με 3D λουλούδια πάνω στο ύφασμα. Αυτή η επιλογή συνδυάστηκε με ένα μαύρο παντελόνι που είχε την ίδια χαρακτηριστική λεπτομέρεια με 3D λουλούδι στη μέση. Αυτό το σύνολο αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο δημοφιλείς τάσεις της φετινής σεζόν.

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Τα 3D λουλούδια έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν αυτόματα ένα κομμάτι μόδας σε κάτι εντυπωσιακό, προσελκύοντας τα βλέμματα. Ταυτόχρονα, αποδεικνύουν ότι είστε ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις στον χώρο της μόδας. Είναι λογικό και αναμενόμενο να μην ταιριάζει αυτή η τολμηρή τάση σε όλα τα στυλ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι κάθε τάση μπορεί να προσαρμοστεί στο δικό μας προσωπικό στυλ, αρκεί να βρούμε το κατάλληλο κομμάτι και τον συνδυασμό που ταιριάζει με εμάς.

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Αυτή η συγκεκριμένη τάση αποτελεί μια σύνθεση επιρροών από τα 90s και την αξέχαστη Carrie Bradshaw, καθώς και από την ποπ κουλτούρα των 00s με τα έντονα χρώματα και τα νεανικά looks. Ένα από τα πιο αγαπημένα λουλούδια είναι οι ροζέτες, που κατάφεραν να κατακτήσουν τις πασαρέλες της Σκανδιναβίας, αλλά και να εισχωρήσουν στους δρόμους της Κοπεγχάγης. Αυτή η εκκεντρική τάση είναι ευωδίαστη και έρχεται για να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά μας.

Photo By @chiaraferragni On Instagram

Σε μια άλλη εμφάνισή της, η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει μια φούστα με τα χαρακτηριστικά 3D λουλούδια, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο τοπ. Το ίδιο σχέδιο φορέθηκε και από τη δική μας Εβελίνα Σκίτσκο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στη Μύκονο, δημιουργώντας μια υπέροχη εμφάνιση. Σε αυτό το σύνολο, επιλέγονται επίσης ιδιαίτερα κοσμήματα για να το αναδείξουν.

Photo By @doitforfun.pr On Instagram

Αυτές οι δημιουργίες αποτελούν βέβαια μια εντυπωσιακή επιλογή για βραδινές εμφανίσεις, συνδυάζοντας διάφορες τάσεις της μόδας σε ένα μόνο κομμάτι. Αυτές οι δημιουργίες περιλαμβάνουν λαμπερά υφάσματα, cut outs και τρισδιάστατα λουλούδια.

Photo By @doitforfun.pr On Instagram

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση