ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης: Η βροχή δεν ''έδειχνε'' ποτέ τόσο... chic!

Ο άστατος καιρός στη Νέα Υόρκη δεν εμπόδισε καθόλου τα ''είδωλα'' της μόδας του δρόμου να δημιουργήσουν τα πιο κομψά και ευφάνταστα σύνολα. Το ''Μεγάλο Μήλο'' για ακόμα μια φορά έγινε η πηγή του street style με την βροχή να δημιουργεί ένα σκηνικό που συνωμοτούσε ώστε οι φωτογράφοι να πετύχουν τις πιο ατμοσφαιρικές λήψεις και τις σταρ του στυλ να αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τις εμποδίσει. 

Το extreme για ακόμα μια φορά έδεσε με τα πιο κομψά κομμάτια, και η συνταγή στη Νέα Υόρκη ήταν για ακόμα μια φορά πετυχημένη. Άλλωστε το μυστικό εδώ είναι ένα: τόσο όσο! Οι fashionistas γνωρίζουν πολύ καλά τα όρια της πόλης που δεν ξεπερνά την υπερβολή του Λονδίνου και του Μιλάνου και δεν περιορίζεται στη μίνιμαλ αισθητική των Παριζιάνων.

Πρωταγωνιστικό αξεσουάρ ήταν φυσικά η ομπρέλα. που ''προστάτευε'' τα σύνολα που ακροβατούσαν ανάμεσα στο ανδρόγυνο και το σπορ, το θηλυκό και το cool. Τα μοτίβα, το color blocking και το layering ''έδωσαν'' ρέστα με τα κομμάτια των μεγάλων οίκων να αναβαθμίζουν την κάθε εμφάνιση: από τα διάσημα αθλητικά παπούτσια του οίκου Balenciaga μέχρι της βινύλ καμπαρντίνες.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση