ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

DIY: Πώς να σκίσετε το jean σας για ένα διαχρονικό look

Βήμα προς βήμα

Ριάνα Στυλιανού

Όλες γνωρίζουμε πως ένα από τα κυριότερα stapes μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι το jean παντελόνι. Ειδικά όταν αυτό έχει σκισίματα και παραπέμπει σε ένα πιο vintage κια old shool vibe. Τα jean πλέον μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση, φυσικά συνδυάζοντάς τα ανάλογα. Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα κομψό cluch bag, το jean μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και σε γάμο.

Οπόταν, αφού πλέον το καλοκαίρι βρίσκεται στο peak του, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά tips και tricks για να αναβαθμίσετε ένα απλό σας jean και να δημιουργήσετε το ripped εφέ που θα φέρει ένα effortlessly chic αέρα σε κάθε εμφάνισή σας.

Βήμα προς βήμα

1. Αρχικά, επιλέξτε σε πιο παντελόνι θέλετε να δημιουργήσετε σκισμές, και με μια κιμωλία σημαδέψτε τα σημεία που θέλετε να επεξεργαστείτε.
2. Με ένα μικρό και αιχμηρό ψαλίδι, κόψτε προσεκτικά τις γραμμές που έχετε σχεδιάσει πάνω στο ρούχο.
3. Στην συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια τσιμπίδα και να τραβήξετε τις ίνες του παντελονιού, για το επιθυμητό ripped εφέ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και ένα ξυραφάκι, και με ελαφριές κινήσεις να ξύσετε το κόψιμο.
4. Με τον καιρό και την φυσική φθορά, τα σκισίματα που έχετε δημιουργήσει θα μεγαλώσουν ελάχιστα, οπόταν καλό θα ήταν να έχετε και αυτό υπόψιν σας.

Tips
1.
Σας συνιστούμε να φοράτε το jean σας την ώρα που κάνετε τα σημάδια με την κιμωλία, έτσι ώστε να ξέρετε ακριβώς που θα βρίσκονται τα σκισίματα.
2. Μπορείτε επίσης να δείτε διάφορες φωτογραφίες από bloggers ή σχεδιαστές μόδας για να εμπνευστείτε και να δείτε πιο στυλ σας αρέσει καλύτερα. Το να έχετε κάτι visual την ώρα που επεξεργάζεστε το jean σας, θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
diy  |  jeans  |  fashion  |  how to  |  μόδα  |  στυλ

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Fashion and speed

Fashion and speed

Δείτε όλα τα σύνολα που θα κάνουν τη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα να αναβαθμιστεί, στο must ...
newsroom must
 |  FASHION NEWS