ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Δημήτρης Δημητρίου: Αποπνέει τον νέο αέρα στη πολιτική

Με αυτό το στοιχείο ο Δημήτρης Δημητρίου παραδίδει μαθήματα αντρικού στυλ

Δέσποινα Άσπρου

Έχοντας την πεποίθηση πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός βιώνει μια δύσκολη περίοδο και τονίζοντας πως ο ίδιος έχει τη δύναμη, την όρεξη, την ενέργεια, τη θέληση και τον χρόνο για να κτίσει μαζί με τον κόσμο του κόμματος τον μεγάλο και δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό, ο Δημήτρης Δημητρίου δικεκδικεί την προεδρία του κόμματος και επιδιώκει, να φέρει μια νέα πνοή με τον δικό του τρόπο.

Το περασμένο μάλιστα Σάββατο, ο ίδιος παρουσίασε έντεκα προτάσεις σε σχέση με το πλάνο του για την επόμενη μέρα και την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ σε περίπτωση που εκλεγεί. Όπως ανέφερε σε διάσκεψη Τύπου «το αδιάσπαστο τρίπτυχο για το νέο ξεκίνημα του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι: Ενότητα – Καθαρές θέσεις – Αληθινή αλλαγή. Και έτσι θέλω να προχωρήσουμε μπροστά». Πρόσθεσε ότι «υπήρξαν λάθη και σκιές τις οποίες πρέπει να διαλύσουμε. Και αυτό θα συμβεί αν η διαφάνεια και οι καθαρές θέσεις για όλα τα ζητήματα γίνουν οι σημαίες μας. Από την καθημερινή λειτουργία μας, μέχρι τις δημόσιες θέσεις μας για όλα τα κρίσιμα ζητήματα».

Πέρα όμως από τις θέσεις του, ο 41χρονος πολιτικός φέρνει αναμφίβολα νέο αέρα στα πολιτικά δρώμενα του νησιού μας και χάρη στην ηλικία του, ενώ κάθε άλλο παρά αδιάφορες περνάνε οι στυλιστικές του επιλογές, οι οποίες αποδεικνύουν ακριβώς αυτό: το νέο και μοντέρνο στοιχείο που θέλει να φέρει.

Ρίχνοντας μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στις πρόσφατές του εμφανίσεις, βλέπουμε πως ο ίδιος επιλέγει να φοράει μπλε κυρίως διαχρονικά κουστούμια - σε μοντέρνα ωστόσο γραμμή και εντάσσοντας σχεδόν πάντα μια πιο "παιχνιδιάρικη" γραβάτα με patterns κάνει την εμφάνισή του πιο φρέσκα.

Για παράδειγμα, τον Ιανουάριο κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τη προεδρία της χώρας, τον είδαμε να επενδύει σε μπλε κουστούμι μαζί με γκρι printed γραβάτα, ενώ σε άλλη του εμφάνιση είδαμε και πάλι να αναβαθμίζει το σύνολό του με ιδιαίτερη γραβάτα με lines.

Την ημέρα της κατάθεσης της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία του ΔΗΣΥ επέλεξε και πάλι το μπλε χρώμα και συνδυάζοντας το blazer του με κομψή printed γραβάτα πέτυχε και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. 

Οι πιο πάνω εμφανίσεις αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα του κομψού στυλ του πολιτικού, ενώ μάς θυμίζουν πως η γραβάτα αποτελεί σύμβολο στον χώρο της αντρικής μόδας και είναι ικανή να κάνει κάθε σύνολο να λάμψει - αρκεί να συνδυαστεί σωστά.

Αν και γενικώς οι επιλογές στα χρώματα είναι πολλές και συνήθως οι άντρες της πολιτικής ποντάρουν κυρίως σε κλασικές μονόχρωμες γραβάτες, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΔΗΣΥ κάνει την διαφορά και εντάσσει τα prints με τον δικό του τρόπο.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι μια γραβάτα με patterns  είναι η ιδανικότερη επιλογή για να κάνει κανείς το look του πιο ιδιαίτερο και fresh, ενώ πρόκειται για ένα στοιχείο που απευθύνεται κυρίως στους άντρες που τολμάνε να πάρουν ρίσκα και θέλουν να ξεχωρίζουν με το ιδιαίτερο προσωπικό τους στυλ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση