ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Δείτε τον νέο πρεσβευτή του οίκου Louis Vuittοn

Ο οίκος μόδας ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον 20χρονο σταρ του NBA.

Μαρία Καραμάνου

Η επιλογή του Βίκτορ Ουεμπανιάμα από τον οίκο Louis Vuitton αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη τάση των μεγάλων μόδας να συνεργάζονται με επώνυμους αθλητές και προσωπικότητες από διάφορα αθλήματα. Ο Βίκτορ, γνωστός και ως «Wemby», είναι ένας από τους φωτεινούς αστέρες του μπάσκετ και η προσθήκη του στον κατάλογο των συνεργατών του οίκου Louis Vuitton τον καθιστά μέρος μιας εκλεκτής λίστας. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια ευκαιρία για τον Ουεμπανιάμα να διατηρήσει την παρουσία του στο προσκήνιο όχι μόνο στον κόσμο του αθλητισμού, αλλά και στον χώρο της μόδας και του lifestyle.

Photo By @louisvuitton On Instagram

Η επιλογή του Βίκτορ από τον οίκο Louis Vuitton αναδεικνύει τη σημαντική παρουσία του στον κόσμο του αθλητισμού και της μόδας. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας θα λειτουργήσει ως πρέσβης του brand σε διάφορα γεγονότα και θα πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες, ενισχύοντας την εικόνα και τον πολιτισμό του Louis Vuitton. Η ανάληψη αυτού του ρόλου αποτελεί αναγνώριση του ταλέντου και της επιρροής του Ουεμπανιάμα, καθώς και μια σημαντική ευκαιρία για τον ίδιο να διαμορφώσει το προφίλ του εκτός των αθλητικών γηπέδων.

Ο Βίκτορ δήλωσε, «Ήθελα μια σημαντική συνεργασία. Για μένα έχει μεγάλη σημασία να συνεργάζομαι με τον LV - ξέρετε, γαλλική αριστεία. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, αλλά στη Γαλλία είναι το σημαντικότερο brand για τους νέους. Eιδικά με αυτό που έκανε ο Virgil Abloh».

Photo By @louisvuitton On Instagram

Οι δηλώσεις του Ουεμπανιάμα αποδεικνύουν τη σημασία που αποδίδει στη συνεργασία του με έναν οίκο όπως ο Louis Vuitton, τον οποίο χαρακτηρίζει ως σύμβολο της γαλλικής αριστείας. Επιπλέον, η πρόθεσή του να ενταχθεί στη γαλλική εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αναδεικνύει τον παγκόσμιο χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες του. Με την εμφάνισή του στη σκηνή της μόδας, ο Ουεμπανιάμα διατηρεί και ενισχύει την παγκόσμια επιρροή του, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο προβολής και αναγνωρισιμότητας τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον οίκο Louis Vuitton.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση